Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και ο καιρός σύμμαχος του Πατρινού Καρναβαλιού – Χωρίς βροχή αλλά με κρύο το διήμερο κορύφωσης των εκδηλώσεων – Αναλυτική πρόβλεψη

Και ο καιρός σύμμαχος του Πατρινού Καρνα...

Χαμηλής έντασης άνεμοι την Καθαρά Δευτέρα

Μπορεί από απόψε ο καιρός να χαλάει στη Δυτική Ελλάδα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα θα κρατήσουν μέχρι το διήμερο κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού! Έτσι από το μεσημέρι του Σαββάτου οι βροχές θα υποχωρήσουν και οι παρελάσεις, η νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα έχουν σύμμαχο τον καιρό!

Ωστόσο, θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αυτό για τους χιλιάδες καρναβαλιστές δεν θα είναι πρόβλημα, αφού με το κέφι τους και τη ζωντάνια τους, θα ανεβάσουν το θερμόμετρο!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ για το απόγευμα της ίδιας ημέρας προβλέπεται συννεφιά και θερμοκρασία τους 8 – 10 βαθμούς Κελσίου.

Αρκετά σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τον ουρανό της Πάτρας την Κυριακή, με τη θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 12 – 14  βαθμούς Κελσίου.

Όσο για την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά με πολύ χαμηλούς ανέμους, έντασης 1-2 Μποφώρ. Συνθήκες που δεν ευνοούν την τήρηση του εθίμου πετάγματος του χαρταετού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις