Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο AthensΕurolymp Week 2013

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο AthensΕ...

Οι καιρικές συνθήκες δεν έδωσαν τη δυνατότητα να διεξαχθούν πολλές ιστιοδρομίες

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ορισμένοι αθλητές από την αγωνιστική ομάδα των Optimist και των Laser του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών έδωσαν το παρόν στους αγώνες του Eurolymp στην Αθήνα. Η αποστολή του Ι.Ο.Πατρών αποτελείτο από τους Καρπούζα Βασίλη στα Laser 4.7 και τους Γεωργόπουλο Λάμπρο, Σιώκο Ιωάννη και Αργυρίου Αχιλλέα στα Optimist.

Οι καιρικές συνθήκες (λιγοστός άνεμος) δεν έδωσαν τη δυνατότητα να διεξαχθούν πολλές ιστιοδρομίες και αυτό επηρέασε τα αποτελέσματα, αφού οι αθλητές δεν μπόρεσαν να «πετάξουν» τα χειρότερα πλασαρίσματα και να βελτιώσουν τις θέσεις τους σε έναν αγώνα με συμμετοχές πολλών καλών αθλητών.

Μία πρόωρη στην πρώτη κούρσα των Laser 4,7 στο Eurolymp (την οποία «κουβάλησε» βαθμολογικά) στέρησε στον Βασίλη Καρπούζα ένα πλασάρισμα στη δεκάδα, καταλαμβάνοντας την 26η θέση σε περίπου 60 αθλητές. Στη συνέχεια, οι καλές κούρσες έδειξαν ότι ο αθλητής του Ι.Ο.Πατρών βρίσκει τη φόρμα του ενόψη των υποχρεώσεών του στους αγώνες του Περιφερειακού σε 15 ημέρες και στο Πανελλήνιο τον Μάιο.

Το ίδιο συνέβη και στα Optimist όπου οι Σιώκος, Αργυρίου και Γεωργόπουλος έφεραν καλά πλασαρίσματα αλλά δεν μπόρεσαν να «πετάξουν» και αυτοί από μία κακή κούρσα με τελική κατάταξη 53, 68 και 73 θέση σε 110 αθλητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports