Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι Dilemma live στη Ζάκυνθο

Οι Dilemma live στη Ζάκυνθο

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Οι DILEMMA με ξεχωριστές εικόνες και ήχους, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό, εμφανίζονται στο “ Πορτοκάλι” αρτ μπαρ στη Ζάκυνθο , την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 , στις 22:00.

Μετρώντας 10 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών και έχοντας 2 ολοκληρωμένα άλμπουμ στις αποσκευές τους, χαρίζουν ιδιαίτερες βραδιές. Ένα σπάνιο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική , την jazz, τη new wave σκηνή με rock αποχρώσεις. Τη βραδιά αυτή ακούγονται κομμάτια απ’ τις δισκογραφικές τους δουλειέςκαθώς και γνωστά αγαπημένα κομμάτια από το χώρο της jazz, rock και new wave σκηνής προσαρμοσμένα στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα.

Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά. Οι εμφανίσεις τους είναι ένας συνδυασμός μουσικής και απαγγελίας επιλεγμένωναποσπασμάτων από τη λογοτεχνία και την ποίηση. Το debut album τους με τον τίτλο “PENDULUM”, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 από την cultroad recordsκαι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Τον Απρίλιο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISE UP ”, από την deadscarletrecords. Tο album αυτό ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 στο Half Note Jazz club της Αθήνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View