Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απορρίφθηκε η ένσταση της Παναχαϊκής. Δικαιώθηκε η Λάρισα

Απορρίφθηκε η ένσταση της Παναχαϊκής. Δι...

Η βαθμολογία παραμένει όπως είναι

Ως έχει θα παραμείνει η βαθμολογία της Football League έπειτα από την απόφαση του αθλητικού δικαστή να απορρίψει την προσφυγή της Παναχαϊκής για κακό ορισμό του αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ (1-1).

Οι Αχαιοί υποστηρίζουν ότι το ματς δεν έπρεπε να οριστεί λόγω οφειλών στον πρώην ποδοσφαιριστών της θεσσαλικής ομάδας, Νέστορ Φαμπιάν Κανόμπιο και εξέφραζαν τη βεβαιότητά τους ότι θα έπαιρναν τη νίκη στα χαρτιά. Ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής απήλλαξε τους «βυσσινί», κάτι που αναμενόταν έπειτα από την υπογραφή του «μνημονίου» με την ΕΠΟ και την καταβολή οφειλομένων σε δόσεις από πλευράς των ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

"Απήλλαξε την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Απέρριψε την παρέμβαση του NESTOR FABIAN CANOBBIO. Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και διέταξε την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της διοργανώτριας αρχής (αίτηση - καταγγελία ποδοσφαιριστών)".

Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΑΕΛ για τον αγώνα της 20ής Ιανουαρίου με την Καβάλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports