Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρέας Μολφέτας: "Ο μεγάλος στόχος είναι ο Απόλλωνας να συντηρείται μόνος του στις μεγάλες κατηγορίες"

Ανδρέας Μολφέτας: "Ο μεγάλος στόχος...

Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας έκανε δηλώσεις μετά το σαββατιάτικο ματς

Το περασμένο Σάββατο ο Απόλλωνας πέτυχε μία σημαντική νίκη επί του Κολοσσού με την οποία η πατρινή ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να θέλει το βήμα παραπάνω. Σε αυτό το κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του "μελανόλευκου" προέδρου Ανδρέα Μολφέτα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του στοχεύει ψηλά, ενώ ότι ο μεγάλος στόχος είναι ο Απόλλωνας να καταφέρει να συντηρείται μόνος του στην μεγάλη κατηγορία.

Ας δούμε λοιπόν τις δηλώσεις του "μελανόλευκου" προέδρου: "Η παραμονή έχει τελειώσει, πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω, νομίζω πλέον πως και μαθηματικά έχει κλειδώσει το θέμα παραμονής. Άρα, ο Απόλλωνας κοιτάει για πιο ψηλά και ότι προκύψει, ότι καλύτερο βεβαίως είναι τα ματς των πλει οφ.

Μου δίνεται την ευκαιρία να δώσω και εγώ με την σειρά μου συγχαρητήρια στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ αλλά και σε όλους που εργαζόμαστε γι' αυτά τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τον υπέροχο κόσμο του Απόλλωνα.

Ο κόσμος εκτός από την συμμετοχή στα εντός και εκτός έδρας αλλά και με την οικονομική βοήθεια που είναι μεγάλη και την δίνουν στον Απόλλωνα, ξέρουμε πως δεν είναι τυχαίο.

Το ξέρουν, το βλέπουν, το μαθαίνουν, ότι υπάρχει προγραμματισμός, μεθόδευση, υγεία και πάντα βλέπουμε το καλύτερο για τον Απόλλωνα.

Το καλύτερο είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο, μετά από αυτές τις συγκυρίες να μπορεί να συντηρείται μόνος του στις μεγάλες κατηγορίες, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος.

Προσπαθούμε να δίνουμε τέτοιες λύσεις που να προκύπτουν έσοδα για τον σύλλογο. Ετοιμαζόμαστε για του χρόνου και σίγουρα είναι κι άλλα πράγματα…

Ένας άνθρωπος που έρχεται εκτός από το παιχνίδι μπορεί να απολαύσει και τις Ακαδημίες, μια σχολή μπάσκετ που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και θα το κατορθώσουμε μαζί με τους τεχνικούς των ακαδημιών.

Μετά τις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες, που λίγες ομάδες και γήπεδο διαθέτουν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι άλλα. Παράλληλα προσπαθούμε να έχουμε για του χρόνου… σουίτες μέσα στον χώρο… για τον κόσμο και άλλα πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να στέκεται ο Απόλλωνας στα πόδια του.

Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι το μπάσκετ είναι μια γιορτή, δεν πρέπει να το λέμε αλλά και να το διαφυλάξουμε. Αναγκάζομαι πολλές φορές να διαπληκτίζομαι με παιδιά που έχω μεγαλώσει, όμως πρέπει να καταλάβουν πως αν ο Απόλλωνας γραφτεί στο μητρώο των τιμωριών θα χάσει από τα μπόνους, αυτό δεν το ξέρουν πολλοί. Δεν θα χαριστώ ούτε στα παιδιά.

Ότι μπορώ και περνά από το χέρι μου θα το κάνω, θέλω όμως να μην φτάσω σε τέτοιο επίπεδο.

Επανέρχομαι στο προηγούμενο που με ρωτήσατε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, όντως ήταν μια επαγγελματική νίκη. Μπορούμε να πούμε δεν είχε το θέαμα, ήταν όμως ουσιαστικός και ήθελε να πάρει το παιχνίδι… σε αυτό βγάζω το καπέλο σε όλους στην ομάδα. Όταν χρειάστηκε ήταν ώριμος να αντιδράσει.

Ήταν μια επαγγελματική νίκη. Θα λέγαμε πως η ομάδα δεν είναι αυτοκίνητο, άντε το βάλαμε το κλειδί και πήρε αμέσως μπρος…, αν και στα αυτοκίνητα καμία φορά χρειάζεται λίγο χρόνο για να ζεσταθούν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports