Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Tριάρα" και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός

"Tριάρα" και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τους "πράσινους" απέναντι στον ΟΦΗ

Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά τις 18/11/12, όταν και επικράτησε του ΠΑΟΚ (2-0) σημείωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός που κατέβαλε με 3-1 την αντίσταση του ΟΦΗ σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μαρίνος (29΄) και Τοτσέ (39΄, 75΄) ενώ για τους Κρητικούς ισοφάρισε προσωρινά ο Κουτσιανικούλης (31΄).

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο (29΄-39΄) διαμορφώθηκε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ. Στο 29ο λεπτό ο Μαρίνος πήρε την μπάλα αριστερά από τον Μαυρία, έκανε τη σέντρα, η οποία κατέληξε στο τέρμα του Αγριμάκη για το 1-0.

Πριν καλά καλά περάσουν δύο λεπτά (31΄), ο Παπάζογλου έβγαλε τον Κουτσιανικούλη μόνο του, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν ήταν οφσάιντ και μόνος του απέναντι στο Καρνέζη, πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Στο 39΄ ο Σεϊταρίδης σέντραρε από τα δεξιά, ο Μαυρίας έστειλε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Τοτσέ με προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους «πράσινους» με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές στην άμυνα και έτσι ουσιαστικά η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 63΄ όταν σουτ του Μπουμσόνγκ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.

Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Παναθηναϊκού, ο Γάλλος έπιασε ένα γυριστό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη και να καταλήγει άουτ. Στο 75΄ ο Σισοκό έκανε πολύ όμορφη κάθετη πάσα στον Τοτσέ, ο Ισπανός βγήκε στην πλάτη του ΟΦΗ, πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Φάμπρι.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Σο - Κυζιρίδης, Παπάζογλου, Καπουράνης

Κόκκινες: Παπάζογλου (+90΄-δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Φουρλάνος (36΄ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας (78΄ Εσπράθα), Τοτσέ (82΄ Φορναρόλι)

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Κουρδάκης (51΄ Ζαχαράκης), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Μακρής, Κυζιρίδης (79΄ Καπουράνης), Περογαμβράκης (69΄ Βιτώρος),
Παπάζογλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports