Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κρανιδιώτης: Φασίστες στο ΣΥΡΙΖΑ

Κρανιδιώτης: Φασίστες στο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα κόντρα του συμβούλου του πρωθυπουργού με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Φασίστες» αποκάλεσε μέσω του ΣΚΑΪ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος σε σκληρή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου με την οποία καταδίκαζε απάντησή του σε χρήστη του Twitter.  Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (αναλυτικά πιο κάτω) έκανε λόγο για «επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού, φραστικού τραμπουκισμού και προκλητικής πολιτικής απρέπειας».

«Φασίστες αφιερώνουν μισή σελίδα για να ρίξουν λάδι στη φωτιά και μισή γραμμή για να καταδικάσουν τα επεισόδια στη Σκουριά» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης στο ΣΚΑΪ.

Το περιστατικό

Τόνισε ότι το περιστατικό άρχισε με σχόλιά του στο Twitter για τα γεγονότα στις Σκουριές και τη βία και την ανομία που επικρατεί, οπότε χρήστης με το ψευδώνυμο «ρασκολνικοφ» τού ανέφερε ότι «βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!»

Η απάντηση του κ. Κρανιδιώτη ήταν: «Ευχαρίστως αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει».

«Διπλά κατάπτυστος ο χρήστης αν έλεγε αλήθεια»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κρανιδιώτης αναρωτήθηκε ποιος μπορεί να κάνει πλάκα με το θάνατο του υποτιθέμενου πατέρα του. «Όποιου το πέθαινε ο πατέρας θα έκανε τέτοια πλάκα»; διερωτήθηκε ο κ. Κρανιδιώτης, πρόσθεσε όμως ότι και αλήθεια να έλεγε, θα ήταν διπλά κατάπτυστης.

«Πιστεύω ότι ήταν troll (χρήστης που κάνει υβριστικά σχόλια) που λέει ψέματα, και αν ήταν αλήθεια θα ήταν διπλά κατάπτυστος» δήλωσε. Ο κ. Κρανιδιώτης έκανε λόγο για χυδαίο και μαύρο χιούμορ. «Θα απαντούσα σοβαρά σε τέτοιο μήνυμα;» πρόσθεσε.

Για την αποδοκιμασία του κυβερνητικού εκπροσώπου είπε ότι δεν ήξερε όλο το περιστατικό.

Αποδοκίμασε το tweet Κρανιδιώτη η ΝΔ

Σημειώνεται ότι την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Τwitter αποδοκίμασε ο Σίμος Κεδίκογλου χαρακτηρίζοντας το ως «αποκρουστικό».

«Σίγουρα αυτό που άκουσα ήταν αποκρουστικό. Αν υπάρχει αυτή η παραδοχή, με εκπλήσσει. Πάντως, αυτό που άκουσα, ήταν μια αποκρουστική δήλωση» είπε ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον Βήμα fm.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης σχολίασε στο Twitter, ότι το μήνυμα του κ. Κρανιδιώτη είναι «απαράδεκτο -έστω και ως πλάκα» προσθέτοντας πως «οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, έστω και αν δεν το εννοούσε!»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την επίμαχη ανάρτηση του κ. γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε: «Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, περιφέρεται στα κοινωνικά μέσα, κάνοντας δημόσια επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού, φραστικού τραμπουκισμού και προκλητικής πολιτικής απρέπειας απέναντι σε έναν άγνωστό του πολίτη, ο οποίος εξέφρασε την αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του. Ο κ. Σαμαράς, που δεν φείδεται χαρακτηρισμών για τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα διατηρήσει στη θέση του συμβούλου αυτόν τον εκλεκτό και στενότατο συνεργάτη του;»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις