Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Θεατρική παράσταση: "Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα"

Θεατρική παράσταση: "Κάποιος μιλάει...

Tου Ευθύμη Φιλίππου

Πώς γίνεται να μπερδέψεις μια σοκολατίνα με μια χειροβομβίδα; Πόσο μεγάλη ευθύνη είναι ένας σκίουρος; Τι γράφει στη χειρολαβή της, η ρακέτα του Γιάννη; Και μήπως τελικά, όταν γράφεις με κόκκινο, είναι λίγο σαν να μην βρήκες μπλε; Οι Katayisteater ευχαριστούν το θεατρόφιλο κοινό της πόλης για την θερμή του ανταπόκριση και ανακοινώνουν, λόγω μεγάλης ζήτησης, έξι επιπλέον παραστάσεις του έργου «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα» τον Φεβρουάριο στο Θέατρο Act.

Μετά από μια sold-out θεατρική σεζόν στην Αθήνα και αφού απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, οι Katayisteater  επιστρέφουν στην θεατρική τους στέγη. Ο Ευθύμης Φιλίππου σε μεγάλα κέφια υπογράφει  το πρωτότυπο και σπαρταριστό κείμενο της παράστασης και  βουτάει στις  σκέψεις– κουβάρι του σημερινού ανθρώπου μέσα από μια γρήγορη εναλλαγή απολαυστικά αστείων συνειρμών και διαλόγων. Μια παράσταση- έκπληξη για τα σύγχρονα κλισέ και τις εμμονές που όλοι στριμώχνουμε μέσα μας.

 

Σκηνοθεσία: KatayisΤeater

Παίζουν: Νόρα Δημοπούλου, Βαγγέλης  Ιεζεκιήλ Παπάς

Σκηνικά: Δήμητρα Τσαγγούρη

Φωτισμοί: Βαγγέλης  Ιεζεκιήλ Παπάς

 

«Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας  ένα ποτήρι γάλα»

7 έως 16 Φεβρουαρίου, από Πέμπτη έως Σάββατο στις 21.15,

στο Θέατρο act, σκάλες Γεροκωστοπούλου 65Β

Μια παραγωγή των KatayisΤeater και του Θεάτρου act. Προπώληση εισιτηρίων, κρατήσεις, πληροφορίες στα τηλέφωνα του Θεάτρου act 2610 272037, 6936 122 263

 

Με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των:

Mojoradio, Πελοπόννησος, pelop.gr, Τέταρτο, news+, tipografeio.gr, Sidoux café, City music café, Ποικίλη Στοά, Πιπέρι - Γρήγορο φαγητό, Παπαπαύλου φωτοτυπίες, Τσαρδάκας - Οικοδομικές επιχειρήσεις, Δίηχο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture