Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Επιτροπή του Δήμου θα επιχειρηματολογήσει υπέρ της παραμονής στην πόλη του ΤΕΙ

Αιγιάλεια: Επιτροπή του Δήμου θα επιχειρ...

Συνεδρίασε εκτάκτως χθες για το θέμα το δημοτικό συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου κατόπιν της δημοσιοποίησης του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» για την ανασυγκρότηση του Ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας και της διαβούλευσης που διεξάγεται. Στην έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση και εξουσιοδότηση επιτροπής για τον χειρισμό του θέματος και της παρουσίασης των επιχειρημάτων, για την παραμονή των τμημάτων του Τ.Ε.Ι. στο Αίγιο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας εκφράζει την αντίθεση του και την αγανάκτηση του στις προτάσεις του Υπουργού Παιδείας για κατάργηση των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Αιγίου.

Θεωρεί ότι οι προτάσεις αυτές στερούνται ορθής βάσεως και επιστημονικής τεκμηρίωσης και ότι χαρακτηρίζονται από προχειρότητα, αφού πρόκειται περί αρίστων και βιώσιμων τμημάτων συγκριτικά με άλλα μη καταργούμενα Τ.Ε.Ι.

Αποφασίζει να ζητήσει και διεκδικήσει με κάθε τρόπο την παραμονή των υπαρχόντων τμημάτων Τ.Ε.Ι. στο Αίγιο.

Αποφασίζει τη συγκρότηση και εξουσιοδότηση επιτροπής για τον χειρισμό του θέματος και της παρουσίασης των επιχειρημάτων, που συνηγορούν στην παραμονή των τμημάτων του Τ.Ε.Ι. στο Αίγιο σε οποιονδήποτε φορέα και αρχή, αν χρειαστεί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις