Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Απίστευτο: Ο Δήμαρχος έκανε αυτοψία στον πεζόδρομο-Οδηγός που είχε παρκάρει παράνομα, απείλησε με λιντσάρισμα τον Χαρ.Στανίστα ΦΩΤΟ

Πάτρα-Απίστευτο: Ο Δήμαρχος έκανε αυτοψί...

Είχε παρκάρει στο ίδιο σημείο που είχε παρκάρει ο οδηγός το βράδυ που έχασε τη ζωή του ο 57χρονος Πατρινός

Κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε  πριν απο λίγο ο Δήμαρχος της Πάτρας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και στην Γεροκωστοπούλου, συνοδευόμενος απο αντιδημάρχους συνέβη το εξής απίστευτο. Οδηγός είχε παρκάρει στο ίδιο σημείο που είχε παρκάρει ο οδηγός το βράδυ που έχασε τη ζωή του ο 57χρονος Πατρινός, στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, παρκάρισμα που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει το ασθενοφόρο.

Τον περίμεναν αρκετή ώρα Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι να πάει να πάρει το αμάξι του απο το συγκεκριμένο σημείο  και όταν αυτός  έφτασε άνετος και ωραίος σαν...κύριος με το πάσο του, ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας του είπε  ότι είναι εκεί παράνομα, ενημερώνοντάς τον σχετικά με το θλιβερό γεγονός της απώλειας ενός συναθρώπου μας, εξαιτίας της αδιαφορίας ενός άλλου οδηγού που έπραξε το ίδιο.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο οδηγός έξαλλος άρχισε να επιτίθεται μαινόμενος στον Στανίτσα υβρίζοντάς τον και φωνάζοντας "λαμόγια" και άλλα συναφή ενώ προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Παρενέβη ο οδηγός του Δημάρχου Σπύρος Βέροιος και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στη συνέχεια μπήκε στο αμάξι, γκάζωσε και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της απίστευτης αναισθησίας των οδηγών αλλά και του θράσους με το οποίο ακόμη και σήμερα και ενώ ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του, αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του συνάντηση με καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην οδό Γεροκωστοπούλου μετά το περιστατικό με το παράνομα σταθμευμένα όχημα στη διασταύρωση της οδού με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και το θλιβερό περιστατικό του θανάτου ενός συνανθρώπου μας.

Οι καταστηματάρχες συζήτησαν με τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Γεροκωστοπούλου σε συνάρτηση με τον πεζόδρομο καθώς και τρόπους επίλυσής τους.

Ο κ. Δημαράς σήμερα το μεσημέρι, συνοδευμένος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Φίλια, Λοτσάρη και Στανίτσα και τον ειδικό συνεργάτη του κ. Σαρδελιάνο, βρέθηκε επί τόπου στο τμήμα της Γεροκωστοπούλου μεταξύ της Ρήγα Φεραίου και της Αγίου Ανδρέου και στον πεζόδρομο προκειμένου να συζητήσουν με πολίτες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την παράνομη στάθμευση καθ΄ όλο το 24ωρο.

Για το θέμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου αύριο στις 12 το μεσημέρι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις