Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραίτηση Κεδίκογλου ζητά, εμμέσως, ο Ραγκούσης

Παραίτηση Κεδίκογλου ζητά, εμμέσως, ο Ραγκούσης

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της ΝΔ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με την διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ να κινείται πλέον σε οριακό σημείο, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Καστοριάς της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Βαγγ. Διαμαντόπουλου και την παραποίησή του βίντεο των δηλώσεών του, οι περιπλοκές της υπόθεσης αρχίζουν να προξενούν προβληματισμό στους κυβερντικούς εταίρους.

 

Την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη προσφύγει στο ΕΣΡ και αξιώνει τις τοποθετήσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων (ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ) για το θέμα, στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, εκδηλώνεται προβληματισμός για την σκοπιμότητα και την τακτική που έχει επιλεγεί ως προς την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Τετάρτης ώρα ο πρώην υπουργός κ. Ι. Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο twitter προτείνει εμμέσως την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου, ενώ από το ΠαΣοΚ δεν έχει ακόμη υπάρξει επίσημη αντίδραση και καθώς από πλευρά κυβερνητικού συνασπισμού σε κατ' ιδίαν συζητήσεις πολλά στελέχη εκφράζουν ανησυχία για το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε μπούμεραγκ για την κυβέρνηση η άκριτη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με αθέμιτα μέσα.

 

Στην ανάρτησή του ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: «Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία θα είχε ηδη αναγκαστεί να παραιτηθεί ο εκπρόσωπος του κ.Σαμαρά για το γκαιμπελικό -χαλκευμένο βίντεο και με δεδομένη και αυτονόητη πάντα την καταδίκη της βίας και της ανομίας».

 

Είναι ενδεικτικό ότι τάτοια αξίωση δεν έχει ακόμη διατυπωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ωστόσο έσπευσε να παροτρύνει τον ίδιο τον κ. Διαμαντόπουλο σε δημόσια ανακοίνωση στην οποία αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο νομικών ενεργειών και επισημαίνονται τα εξής:

 

«Η ΝΔ και η κυβέρνηση προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, φτάνοντας στο σημείο να πλαστογραφήσουν βίντεο στο οποίο διαστρεβλώνονται εντελώς οι δηλώσεις μου.

 

Θέλουν να παρουσιάσουν ως υποκινητή της βίας και της τρομοκρατίας όχι εμένα μόνο προσωπικά, αλλά τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκπροσωπώ, παίζοντας άκρως επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία. Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό.

 

 

Επειδή όμως είμαστε και εμείς υποστηρικτές της νομιμότητας, επιφυλάσσομαι προσωπικά για το πώς θα κινηθώ νομικά απέναντι στους συκοφάντες και τους λασπολόγους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις