Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περπατάει αλλά δεν έχει ανακτήσει τη συνείδησή της η 15χρονη Μυρτώ

Περπατάει αλλά δεν έχει ανακτήσει τη συν...

ια ποιο λόγο ανησυχούν οι γιατροί

Έξι μήνες νοσηλείας συμπλήρωσε σήμερα Τρίτη, η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα βάρβαρης κακοποίησης από Πακιστανό το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.

Το νεαρό κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην περιοχή του Αμαρουσίου και η κατάσταση της "παραμένει πολύ δύσκολη", όπως υποστηρίζουν οι προσωπικοί της γιατροί.

Αν και όπως αναφέρει η αρμόδια ιατρική ομάδα, η έφηβη κοπέλα κάποιες στιγμές ανοιγοκλείνει τα μάτια της, ενώ έχει καταφέρει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Παρ' όλα αυτά δεν έχει ανακτήσει ακόμα την συνείδησή της και η εγκεφαλική της λειτουργία δεν έχει επανέλθει.

"Η 15χρονη θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ακόμα για να ξεπεράσει τα τραύματα της", δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

"Δυστυχώς, δεν έχει ανακτήσει τη συνείδησή της. Όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε αυτή την κατεύθυνση", είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι: "Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο ζήλος των γιατρών της κλινικής, που κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουν να βοηθήσουν την Μυρτώ να ζήσει μία φυσιολογική ζωή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις