Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπόλογος και ο Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Υπόλογος και ο Παπανδρέου για την λίστα ...

Δήλωση του Τέρενς Κουϊκ

Συνυφασμένη «με το θυμό του Έλληνα, που θέλει επιτέλους να δει την κάθαρση στον τόπο μας» χαρακτήρισε την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ο Τέρενς Κουίκ, σε δηλώσεις του από τη Σάμο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι δεν μπορεί να μένει «έξω από το κάδρο» ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επιμένοντας παράλληλα στις πολιτικές ευθύνες και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου.

«Θα μείνει εδώ η ατιμωρησία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος απέκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ σε δύο προεκλογικές περιόδους; Εάν ο κόσμος γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η λίστα, θα ψήφιζε όπως ψήφισε; Μήπως έχουμε και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από την απόκρυψη ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, που σίγουρα θα επηρέαζε την προεκλογική περίοδο;», διερωτήθηκε.

«Ερωτώ επίσης τον Αντώνη Σαμαρά, περιμένοντας απάντησή του: Τον είχε ενημερώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ επί κυβερνήσεως Παπαδήμου; Εάν ναι, τότε έχει τις ίδιες ευθύνες απόκρυψης. Εάν όχι, τότε πώς συγκυβερνά τώρα μαζί του;», κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις