Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ντεμπούτο Κατσουράνη με την φανέλα του ΠΑΟΚ

Ντεμπούτο Κατσουράνη με την φανέλα του ΠΑΟΚ

Σήμερα στην Κομοτηνή

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Εάν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία, Ολυμπιακός-Βέροια (19:30, Novasports 1) και στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ξεκάθαρο φαβορί, στα υπόλοιπα υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και δεν χωρούν προγνωστικά.

Στις 15:00 (Novasports 1) ο Άρης θα υποδεχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Πανιώνιο, που ακόμη δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς «καίγονται» για τη νίκη, προκειμένου να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος με το Νίκο Αναστόπουλο για πρώτη φορά στον πάγκο του, θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην εκ των ουραγών, Κέρκυρα (17:15, Novasports 1), ενώ την ίδια ώρα ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή (Novasports 2). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί αγώνων χωρίς ήττα, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να έχει στη σύνθεση του το μεγάλο μεταγραφικό του απόκτημα, Κώστα Κατσουράνη.

Κυριακή 6/01: Άρης-Πανιώνιος 15:00 Novasports 1, Ατρόμητος-Κέρκυρα 17:15 Novasports 1, Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 17:15 Novasports 2, Ολυμπιακός-Βέροια 19:30 Novasports 1.

Δευτέρα 7/01: Ξάνθη-ΟΦΗ 19:30 Novasports 1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports