Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλλιθέα «πέταξε έξω» τον Άρη

Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλλιθέα «πέταξε έξω» τον Άρη

Ανετα στους «16» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το εισιτήριο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν απόψε, Καλλιθέα και ΠΑΣ Γιάννινα εις βάρος των Άρη και Πανσερραϊκού.

Η 5η ομάδα της Σούπερ Λίγκας, που αποχαιρέτησε πρόωρα το Κύπελλο Ελλάδας έγινε σήμερα το βράδυ ο Άρης, παρά τη νίκη του στο Κλεάνθης Βικελίδης επί της Καλλιθέας με 2-1. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο, είχε επικρατήσει με 3-1 στο «Ελ Πάσο» και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια.

Σουνάς και Πουλίδο ήταν οι σκόρερ των «κιτρίνων», ενώ ο Ντακόλ με το τρίτο του γκολ εις βάρος του Άρη στα δύο παιχνίδια είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 57΄. Από το 65΄ η Καλλιθέα αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά.

Πολύ εύκολη αποστολή είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, παρά το...ρευστό 1-0 του πρώτου αγώνα στους Ζωσιμάδες. Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε για δεύτερη φορά με 2-0, χάρη στα τέρματα των Νικλητσιώτη και Ιλιτς (ένα σε κάθε ημίχρονο) και πήρε το εισιτήριο για την 4η φάση του Κυπέλλου, όπου θα παίξει με τον Φωστήρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports