Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Βελτίωση του καιρού και..κρύο

Βελτίωση του καιρού και..κρύο

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Την Πέμπτη αναμένεται βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Αιγαίο που γρήγορα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη και θα σταματήσουν. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που αργότερα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, ενώ τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ, που αργότερα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία από -10 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, όμως από αργά το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα το πρωί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και μόνο στις νοτιότερες περιοχές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις τις πρωινές κυρίως ώρες, οπότε και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές βροχές στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και στις Κυκλάδες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στην Κρήτη έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αρχικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός