Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Workshop της εφημερίδας "Πελοπόννησος" στην Αθήνα για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αχαΐας

Workshop της εφημερίδας "Πελοπόννησ...

Στόχος είναι η συστηματική καταγραφή του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού για την Αχαΐα

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», οργανώνει workshop την Τετάρτη 5/12/2012 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αθήνα, στο Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Θέμα: «Νομός Αχαΐας: Σημερινή κατάσταση και αναπτυξιακές προοπτικές. Δημιουργία ενιαίας αναπτυξιακής πρότασης”.

Στο workshop θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων του νομού που συνδέονται με το σχεδιασμό και την υλοποίηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, Αχαιοί πολιτικοί που είτε μετέχουν στην κυβέρνηση σήμερα, είτε μετείχαν στο παρελθόν, στελέχη της κυβέρνησης κ.α..

Επίσης έχουν κληθεί και θα παραστούν εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Αχαΐα, καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων που διατηρούν ενδιαφέρον για επενδύσεις στον τόπο μας.

Στόχος είναι η συστηματική καταγραφή του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού για την Αχαΐα, η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης και η εκ του σύνεγγυς επαφή όσων σχεδιάζουν και εφαρμόζουν, ενδιαφέρονται ή επηρεάζονται από τις πολιτικές που εκπονούνται ή υλοποιούνται για την Αχαΐα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις