Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΕΕΑ ανακάλεσε τo πιστοποιητικό του Πανηλειακού - Κανένα πρόβλημα λένε οι ερυθρόλευκοι

Η ΕΕΑ ανακάλεσε τo πιστοποιητικό του Παν...

Δεν έχουν προσκομίσει τη φορολογική ή την ασφαλιστική τους ενημερότητα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (28/11) η ΕΕΑ ανακλήθηκαν τα πιστοποιητικά τόσο του του Πιερικού όσο και του Πανηλειακού, καθώς όπως αναφέρεται δεν έχουν προσκομίσει τη φορολογική ή την ασφαλιστική τους ενημερότητα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να γίνει το ίδιο και για άλλες ομάδες της Football League και της Fooball League 2, ενώ στις ΠΑΕ που ενημερώθηκαν ότι τους ανακαλείται το πιστοποιητικό, έχει δοθεί προθεσμία 15 εργάσιμων ημερών να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να ορίζονται κανονικά τα παιχνίδια τους στο μέλλον.


Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα οριστεί ξανά παιχνίδι τους στο μέλλον. Παράλληλα, η ΕΕΑ έχει συντάξει και έχει προσκομίσει στην ΕΠΟ τα πορίσματα ελέγχου τόσο για τον τον Πιερικό, όσο και για τον Πανηλειακό και την Κασσιώπη που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο εγγύς μέλλον ανάλογο ζήτημα θα ανακύψει και για τους Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου και Θρασύβουλο, χωρίς κάτι να επιβεβαιώνεται για την ώρα.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και το ΤΑΑ Ηρακλής, με την ομάδα να κινδυνεύει να μείνει εκτός της Volleyleague.


Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:


«H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), στη σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε:


1) Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των κάτωθι ομάδων, για λόγους, που συνιστούν βαρεία παράβαση του νόμου και αφορούν στο δημόσιο συμφέρον:


α) ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (μη προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας)


β) ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (μη προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας)


γ) ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ (μη προσκόμιση φορολογικής, ασφαλιστικής ενημερότητας κ.α.)


2) Τη σύνταξη και αποστολή στην ΕΠΟ, πορισμάτων ελέγχου, για τις ως άνω αναφερόμενες ομάδες, καθώς και για την ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΩΠΗ, λόγω μη προσκόμισης εγγυητικής επιστολής, για τις δικές της ενέργειες.


Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, ορίσθηκε για τις 30.11.2012 και ώρα 12:00».

Καμία ανησυχία

Όπως αναφέρει το ilia-sport.gr aπό την πλευρά του Πανηλειακού υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι την Παρασκευή στη νέα συνεδρίαση της Επιτροπής θα ανακληθεί αυτή η απόφαση.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο Πανηλειακός προσκόμισε την ασφαλιστική ενημερώτητα με 1-2 μέρες καθυστέρηση. Από τη στιγμή όμως που κατατέθηκε - έστω και αργοπορημένα - η ενημερώτητα, αναμένεται ότι στη νέα συνεδρίαση θα δοθεί το πράσινο φως για να συνεχίσει κανονικά ο Πανηλειακός στο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports