Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αχαϊκή Τράπεζα: Εργαζόμενοι κατά του Γ. Παπαδόπουλου

Αχαϊκή Τράπεζα: Εργαζόμενοι κατά του Γ. ...

Οι υπάλληλοι ζητούν τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όλων των μεριδιούχων

Ανακοίνωση – απάντηση σε όσα δήλωσε ο Γ. Παπαδόπουλος, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα. Η ανακοίνωση που έλαβε και δημοσιεύει το thebest.gr, έχει ως εξής:

«Σε απάντηση δηλώσεων του κ. Γ. Παπαδόπουλου, γραμματέα του Συλλόγου των Μεριδιούχων, σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, δηλώνουμε τα εξής:

1) Θεωρούμε απαράδεκτη τη θέση του ότι οι ανακοινώσεις των εργαζομένων της Αχαϊκής υποδεικνύονται από τον κ. Φλωράτο. Είναι τουλάχιστον άκομψο να καταφέρεται εναντίον μας δηλώνοντας ότι είμαστε «παιδιά του συστήματος Φλωράτου», τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε προβλήματα διαβίωσης!!!! Δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν για το γεγονός ότι εργαζόμασταν στην Συνεταιριστική μας Τράπεζα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μειώνει την επαγγελματική μας υπόσταση. Προφανώς τόσα χρόνια είχε καλή εξυπηρέτηση από «τα παιδιά του συστήματος Φλωράτου»!!!

2) Υπενθυμίζουμε στον κ. Μπέλλα και στον κ. Παπαδόπουλο ότι από την πρώτη στιγμή που ίδρυσαν το σύλλογό τους ζητήσαμε επανειλημμένα και επίμονα συνάντηση μαζί τους αλλά μας απάντησαν ότι δεν έχουμε να πούμε τίποτα μεταξύ μας!!

3) Υπενθυμίζουμε επίσης στον κ. Παπαδόπουλο, που τόσο έδειξε να ενδιαφέρεται για την επαγγελματική μας αποκατάσταση, ότι σε μια από τις συναντήσεις του με τον εκκαθαριστή κ. Γιαννίκο πριν από ενάμιση περίπου μήνα, ανέφερε ότι απασχολούνται πολλά άτομα στην εκκαθάριση και καταφέρθηκε συκοφαντικά εναντίον μας. Μετά από 2 μέρες απολύθηκαν 3 ακόμα συνάδελφοι.

4) Αναρωτιόμαστε τί ενοχλεί τον κ. Παπαδόπουλο η επαναλειτουργία της Τράπεζας υπό οποιαδήποτε Διοίκηση ή μορφή;

5) Τονίζουμε ότι οι υπάλληλοι των Τραπεζών δεσμεύονται από το Τραπεζικό απόρρητο και δεν είναι ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ να ανακοινώνουν δημοσίως τραπεζικά στοιχεία. Επίσης το τραπεζικό απόρρητο ισχύει για ΟΛΟΥΣ !! (και ο νοών νοείτω)

6) Υπενθυμίζουμε ότι οι Γενικές Συνελεύσεις της Αχαϊκής Τράπεζας ήταν ανοικτές για ΟΛΟΥΣ τους μεριδιούχους!!! Εμείς τουλάχιστον ήμασταν εκεί.

7) Επαναφέρουμε την πρότασή μας για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΟΛΩΝ των μεριδιούχων (και των 17.000) και όχι μόνο των ήδη εγγεγραμμένων στο σύλλογό τους.

Η ακατάσχετη φημολογία, κύριοι, πλήττει τα συμφέροντα όλων από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται (πάντως όχι εσείς απ’ ότι διαπιστώνουμε) για την εξεύρεση λύσης. Πώς μπορούμε νομικά και πολιτικά να ζητάμε δικαίωση στο ΑΔΙΚΟ κλείσιμο της Τράπεζας απ’ τη στιγμή που «σκάβετε το λάκκο της»;

9) Τέλος επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι η θέση των εργαζομένων στην ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είναι η εξεύρεση οποιασδήποτε λύσης που θα διασφαλίζει: θέσεις εργασίας, αξία μερίδων και απόλυτη διαφάνεια.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά