Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έριξε "βόμβα" : Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε "ναι" σε όλα στο Μνημόνιο 1

Έριξε "βόμβα" : Βουλευτής του ...

Η ατάκα του Κατσιφάρα που άναψε φωτιές και έκανε βόλτα στα πολιτικά πηγαδάκια

Μια ατάκα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα κατά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για το θέμα των απολύσεων εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση που στραγγαλίζεται από τα νέα μέτρα, άναψε πολλές φωτιές και έκανε σήμερα όπως μαθαίνει το thebest.gr και το γύρο της πόλης στα πολιτικά αλλά και τα συνδικαλιστικά πηγαδάκια. Την ώρα της έντασης της συζήτησης και ενώ ο κ. Κατσιφάρας δέχθηκε επίθεση απο συνδικαλιστή που  του καταλόγιζε ότι και ο ίδιος ο ψήφισε το  Μνημόνιο 1, ο Απόστολος Κατσιφάρας έριξε μια δηλητηριώδη μπηχτή.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι κάποιος βουλευτής της περιοχής, ο οποίος σήμερα έχει σηκώσει την αντημνημονιακή σημαία και έχει μεταπηδήσει στο απέναντι στρατόπεδο με μεγάλο μάλιστα καταγγελτικό οίστρο, είχε πει ναι σε όλα στο Μνημόνιο 1.

Η ατάκα άναψε φωτιές στην αίθουσα, άπαντες δε υποπτεύθηκαν ότι το βέλος πήγαινε προς την πλευρά του βουλευτή Αχαϊας Νίκου Νικολόπουλου.

Ωστόσο δεν ήταν ο συνήθης ύποπτος Νικολόπουλος ο αποδέκτης, καθώς ο Κατσιφάρας "πυροβολούσε" όπως λένε οι πληροφορίες προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόταν στοχευμένα σε συγκεκριμένο βουλευτή αυτού του χώρου.

Στα πηγαδάκια στο περιφερειακό συμβούλιο αναφερόταν πάντως  ότι ο Κατσιφάρας εννοούσε τον Αιτωλοακαρνάνα  βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις