Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος και οργή στην κηδεία του ζευγαριού στις Παπαδάτες Μακρυνείας-Τραγική φιγουρα η 18χρονη κόρη τους

Θρήνος και οργή στην κηδεία του ζευγαριο...

Σαστισμένοι συγγενείς και φίλοι από την πράξη του αδίστακτου άντρα

Το τελευταίο "αντίο" είπε σήμερα σύσσωμο το χωρίο των Παπαδατών στο άτυχο ζευγάρι που έπεσε νεκρό από τις σφαίρες στενού συγγενή τους στις Παπαδάτες Μακρυνείας.  Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Κων/νού και Ελένης μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμά, με όλους τους παρευρισκόμενους να είναι ακόμα σαστισμένοι από την πράξη του αδίστακτου άντρα.

Τραγική φιγούρα η 18χρονη κόρη τους Μαρία νεοεισαχθείσα φοιτήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η οποία ήταν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα και όπως πρώτα σας μεταδώσε το cityVoice.gr μπήκε μπροστά ο πατέρας της για να την σώσει από την σφαίρα του αδίστακτου εκτελεστή.

 

1akhdeia1

Σοκαρισμένοι είναι και οι κάτοικοι στις Παπαδάτες,καθώς όπως δήλωσαν στο cityVoice.gr, αν και ο δράστης ήταν γενικά οξύθυμος και δημιουργούσε μικροεντάσεις με το θύμα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να βάψει τα χέρια του με αίμα.

1akhdeia

1khdeia2

 

Την ίδια ώρα στον εισαγγελέα ο δράστης...

Στο εισαγγελέα μεταφέρθηκε ο 62χρονος δολοφόνος νωρίτερα το μεσημέρι.Ο 62χρονος ζήτησε και έλαβε εικοσιτετράωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, και αναμένεται αύριο να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις