Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Καψούρης" με την Υβόνη δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος

"Καψούρης" με την Υβόνη δηλώνε...

Μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό mou"

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» για τη σχέση του με την Υβόνη Μπόσνιακ, αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. O τραγουδιστής εκμυστηρεύεται το πώς είναι στις προσωπικές του σχέσεις.

«Εγώ αφήνω πάντα -και στις σχέσεις μου και στα φιλαράκια μου- τον άλλον να εκτεθεί απέναντί μου. Μόλις, όμως, μου δώσει την ευκαιρία, πέφτει τσεκούρι. Έτσι είμαι, τι να κάνω;». Παρ' όλο που ο ίδιος δηλώνει άνετος στη σχέση του με το γνωστό μοντέλο, παραδέχεται: «Με την Υβόνη; Ναι, είμαι πολύ καψούρης!».

Όσο για το αν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Αντώνης είπε: «Δεν ξέρω! Με τους γάμους δεν τα πάω καλά. Οι γάμοι είναι για άλλους, που αγαπάνε το ζευγάρι. Είναι για τους συγγενείς και τους περίγυρους. Για ένα ζευγάρι είναι ταλαιπωρία. Ο γάμος είναι για τους υπόλοιπους, ένα παιδί είναι αυτό που μένει», ενώ δεν αποκλείει το να έκανε παιδί εκτός γάμου.

Και γιατί δεν συμπαθεί το γάμο; «Κανείς δεν είναι κανενός. Δεν υπάρχει το εμείς ή το για πάντα. Απλά συμβαδίζουμε, αύριο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight