Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΕΣΗΕΠΗΝ: Νέα 24ωρη απεργία για την υπεράσπιση του Ταμείου μας

ΕΣΗΕΠΗΝ: Νέα 24ωρη απεργία για την υπερά...

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι δημοσιογράφοι. Στην απεργία της Δευτέρας συμμετέχει και η ΕΣΗΕΠΗΝ Σε ανακοίνωσή της τονίζει:

"Μετά την καταψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας με την οποία η κυβέρνηση επιχείρησε να εντάξει τους Κλάδους Υγείας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, η ΠΟΕΣΥ, σε συντονισμό με όλες τις Ενώσεις Συντακτών, αποφάσισε να δοθεί συνέχεια στις κινητοποιήσεις του κλάδου από τις 6 π.μ. της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, έως τις 6 π.μ. της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012, στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος προειδοποιεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο επαναφοράς της επίμαχης ή άλλης ρύθμισης που θα αποσκοπεί σε περαιτέρω καταλήστευση των αποθεματικών ταμείων που ποτέ δεν επιβάρυναν τον κρατικό προϋπολογισμό και δε θα σέβεται τον αυτοδιοίκητο χαρακτήρα τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων καλεί όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στην κινητοποίηση στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα κυβερνητικά σχέδια για διάλυση του Ταμείου μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις