Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξαναρχίζουν οι δημοφιλείς "Βασιλιάδες" στο Mega στις 5/11 όπου παίζει ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης, αλλά με περσινά επεισόδια

Ξαναρχίζουν οι δημοφιλείς "Βασιλιάδ...

Ο Νίκος Αναδιώτης θα είναι και μεταξύ των 14 εγχώριων διασημοτήτων που θα χορέψουν στο Dancing with the stars 3

Επιστρέφει το επιτυχημένο σήριαλ του Mega, «Βασιλιάδες» από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21.15, παίρνοντας τη θέση του Τούρκικου σήριαλ «Σιλά» το οποίο αν και τα έχει πάει περίφημα από πλευράς τηλεθέασης, αποφασίστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό να μεταφερθεί καθημερινά, στις 6 το απόγευμα.

Μάλιστα για τους "Βασιλιάδες" ζητήθηκε από τους ηθοποιούς (ανάμεσα τους ο Κώστας Κόκλας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο γοητευτικός Αιγιώτης ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης που παίζει το ρόλο του σέξι υδραυλικού Μηνά) να γυρίσουν και ένα προωθητικό διαφημιστικό τρέιλερ για τη σειρά. Για το σήριαλ, τα γυρίσματα του οποίου έχουν διακοπεί από τον περασμένο Μάιο (ίσως και νωρίτερα), έχουν γραφτεί πολλά τις τελευταίες μέρες.

Το σάιτ TLife.gr σημειώνει χαρακτηριστικά ότι οι "Βασιλιάδες" έρχονται με... φόρα και πάλι στο πρόγραμμα του Mega, με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν να πατήσουν έγκαιρα το γκάζι και στο πέρασμά τους να... παρασύρουν την «Sila».

Με άλλα λόγια, συνεχίζει το TLife.gr, ο περσινός κύκλος επεισοδίων της αήττητης, καθημερινής σειράς του Μεγάλου Καναλιού βγαίνει από το συρτάρι και εντάσσεται στο πρόγραμμα κάθε βράδυ, ενώ η "Sila" «εξοστρακίζεται» στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη των 6.00 μ.μ., έτσι ώστε να είναι η σειρά εκείνη που από Δευτέρα θα δίνει ένα γερό lead-in στην καθημερινή Ελληνική σειρά  «Κλεμμένα Ονειρα» που ξαναρχίζουν και θα ακολουθούν στις 7.00 μ.μ.

Στα «Κλεμμένα όνειρα» πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που έχει καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του από την Κάτω Αχαία.

Με τους «Βασιλιάδες» πάντως παραμένει αδιευκρίνιστο τι γίνεται με τις σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι αναζητά τρόπους για να πληρωθεί η εταιρεία παραγωγής και φυσικά οι ηθοποιοί ενώ από την μέχρι τώρα ενημέρωση, αυτό που ακούστηκε είναι ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων που θα γυριστεί, θα μετατεθεί τελικά χρονικά για τηλεοπτική προβολή για τον Νοέμβριο του 2013.

Έτσι κι αλλιώς το Μεγάλο κανάλι θα ρίξει το βάρος του από τον Ιανουάριο του 2013 στις σειρές «Κλινική περίπτωση» με τους Γιάννη Μπέζο, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ευαγγελία Μουμούρη που θα αρχίσει ο νέος κύκλος επεισοδίων και «Πίσω στο σπίτι» με την Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη (επίσης θα αρχίσουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια).

Τέλος να αναφέρουμε ότι ευτυχώς για τον προνοητικό και περιζήτητο Νίκο Αναδιώτη που θα είναι τελικά μέσα στους 14 Έλληνες celebrities που θα πάρουν μέρος στο φιλανθρωπικό σώου χορού του ΑΝΤ1, Dancing with the stars 3 που θα κάνει πρεμιέρα με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, αν δεν αλλάξει κάτι από τον προγραμματισμό του καναλιού, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.

Κάτι μας λέει ότι ο Νίκος Αναδιώτης θα «σκίσει» στο χορό και θα πάει αρκετά καλά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight