Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Ιδανική μέρα για φλερτ αλλά και  για να απολαύσετε καλλιτεχνικά δρώμενα, θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να ανεβάζει κατακόρυφα τον ιδεαλισμό, το ρομαντισμό και την έμπνευση. Ανεβασμένη επίσης και η δημιουργικότητα. Όμορφο και ονειρικό το κλίμα, εντούτοις είστε και αποτελεσματικοί.

Τοξότης

Σήμερα προσέξτε την αφηρημάδα  και το συναισθηματικό χάος, καθώς  η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί διάχυση και μπέρδεμα. Ωστόσο το κλίμα δεν είναι αρνητικό, αντιθέτως, είναι ήπιο και η ψυχολογία σας μαλακώνει, απλά δυσκολεύεστε στη συγκέντρωση. Ιδανική μέρα για cocooning και απόλαυση της μουσικής και της τέχνης.

Αιγόκερως

Εάν προσέξετε την αφηρημάδα και τα μπερδέματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, θα είναι μια όμορφη μέρα. Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθείς μαλακώνει το νου σας και έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο, μέσα από ευχάριστες βόλτες ή ταξιδάκια, ή μέσα από κουβεντούλα, διάβασμα και ωραίες συναντήσεις.

Υδροχόος

Μια θετική μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, όπου ήρεμα και όμορφα τακτοποιούνται εύκολα οι υποθέσεις σας. Προσέξτε βέβαια να μην πλανηθείτε και παρασυρθείτε σε αγορές ή συμφωνίες που τελικά αποδειχθούν άλλο απ’ ότι φαίνεται. Ωστόσο το κλίμα είναι ήπιο και απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας, τη καλή μουσική και τη τέχνη.

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας συναντιέται σήμερα η Σελήνη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό το κλίμα είναι ανάλογα  υπερβατικό. Η συνάντηση δυο συναισθηματικών  πλανητών απογειώνει τη φαντασία, το ρομαντισμό και τη καλλιτεχνική έμπνευση. Πνευματική ανάταση, αίσθημα λύτρωσης. Προσέξτε βέβαια την αφηρημάδα, το χάος και την υπνηλία.

Κριός

Έντονη τάση φυγής προκαλεί η  σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα και αυξημένη η ανάγκη για απομόνωση. Δεν είναι αρνητικό το κλίμα ωστόσο, απλά προσέξτε την υπνηλία και  τη φυγοπονία. Ήπιοι οι ρυθμοί, ενώ  με σχετική ευκολία μπορεί να κλείνετε ορισμένα ζητήματα που σας απασχολούσαν. Μέρα για τέχνη και πνευματικότητα.

Ταύρος

Ιδανική μέρα για να απολαύσετε συναυλίες  ή άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα με τις  παρέες σας, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα  στους Ιχθείς να ευνοεί επίσης την  ανάμειξη σε ομάδες ή συλλόγους καλλιτεχνικού και πνευματικού ενδιαφέροντος. Ήπια και θετική μέρα, οι σχέσεις σταθεροποιούνται και υπάρχει όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή.

Δίδυμοι

Μια θετική μέρα για τα επαγγελματικά  σας, όπου οι καταστάσεις κυλούν ομαλά, σε ήπιο κι αρμονικό κλίμα, με αποτελεσματικότητα εντούτοις. Άτομα εξουσίας (κυρίως γυναίκες) μπορεί να σας ευεργετούν και να σας βγάζουν από δύσκολες θέσεις. Βέβαια προσέξτε τη θολούρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί αφηρημάδα επίσης.

Καρκίνος

Μια θετική μέρα για τα επαγγελματικά  σας, όπου οι καταστάσεις κυλούν ομαλά, σε ήπιο κι αρμονικό κλίμα, με αποτελεσματικότητα εντούτοις. Άτομα εξουσίας (κυρίως γυναίκες) μπορεί να σας ευεργετούν και να σας βγάζουν από δύσκολες θέσεις. Βέβαια προσέξτε τη θολούρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί αφηρημάδα επίσης.

Λέων

Ιδιαίτερα ερωτικό και ρομαντικό το κλίμα σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στο υπερβατικό ζώδιο των Ιχθύων. Όμορφες σεξουαλικές εμπειρίες, ενώ η ψυχολογία σας γενικά μαλακώνει. Βελτίωση στις περισσότερες σχέσεις. Εύνοια σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, επενδύσεων κλπ, αλλά και σε ζητήματα σπιτιού κι οικογένειας.

Παρθένος

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σήμερα απογειώνει το ρομαντισμό και δημιουργεί ονειρικό αλλά και λίγο χαοτικό κλίμα. Εάν προσέξετε την αφηρημάδα και την υπνηλία, θα έχετε μια όμορφη μέρα, με ευχάριστη κοινωνική ζωή και πολύ ωραία συναισθηματική ανταλλαγή στις σχέσεις. Τέχνη και πνευματικότητά έχουν τη τιμητική τους.

Ζυγός

Ήπια μέρα σήμερα και η καθημερινότητα κυλά ομαλά. Το κλίμα στην εργασία επίσης είναι πιο ήρεμο, αν και η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλεί ένα χάος και να δυσκολεύεστε να βάλετε τάξη. Η μέρα ωστόσο είναι πιο καλλιτεχνική και ονειρική, ενώ μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε τις εμπνεύσεις σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being