Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κέρκυρα: Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 από τα σούπερ μάρκετ Sconto

Κέρκυρα: Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 απ...

Ανάστατοι οι 130 εργαζόμενοι της αλυσίδας καταστημάτων

Αναβλήθηκε η συζήτηση για την υπαγωγή της επιχείρησης super market Sconto στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ενώ το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει ζητήσει στην Επιθεώρηση Εργασίας τριμερή συνάντηση.  Ήδη, ορισμένα από τα καταστήματα της κερκυραϊκής αλυσίδας σούπερ μάρκετ παραμένουν κλειστά, ενώ η εκδίκαση της αίτησης η οποία επρόκειτο να συζητηθεί την περασμένη εβδομάδα, θα συζητηθεί τελικά μέσα στο Νοέμβριο.

Από την πλευρά του, το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων έχει ζητήσει από την Επιθεώρηση Εργασίας να συγκαλέσει τριμερή συνάντηση για επίλυση εργατικής διαφοράς, με αίτημα την εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του σωματείου, Βασίλη Γκόγκα, στην πλειονότητα των 130 περίπου εργαζόμενων στα 14 καταστήματα της επχείρησης οφείλονται μέρος του μισθού του Σεπτεμβρίου, ο μισθός του Οκτωβρίου και το επίδομα αδείας, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για το μέλλον των υπαλλήλων της επιχείρησης.

Μάλιστα, το σωματείο ζητά τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας της επιχείρησης, ενώ η επιχείρηση, σύμφωνα με τον κ. Γκόγκα, αν και δεν προσήλθε στην τριμερή, απάντησε δια των εκπροσώπων της ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά