Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Νέα καταγγελία για "φακελάκι" 300 ευρώ

Ηλεία: Νέα καταγγελία για "φακελάκι...

Αφορά έμμεση συναλλαγή που συνέβη πριν από 4 χρόνια

Συνεχίζονται οι καταγγελίες πολιτών σχετικά με το χρηματισμό στο δημόσιο τομέα, στην ιστοσελίδα edosafakelaki.org. Στην Ηλεία μια δεύτερη καταγγελία που αναρτήθηκε χθες το απόγευμα γίνεται αναφορά σε υπάλληλο του Τμήματος Αλλοδαπών στον Πύργο και μια έμμεση συναλλαγή που έλαβε χώρα πριν από τέσσερα χρόνια.

«Ο πατέρας μου ζει σ' ένα χωριό της Ολυμπίας» περιγράφει ο καταγγέλλων. «Είναι Έλληνας και έχει παντρευτεί αλλοδαπή. Περίπου πριν από τέσσερα χρόνια πήγε στο Τμήμα Αλλοδαπών στον Πύργο να ρωτήσει γιατί αργεί η άδεια διαμονής της γυναίκας του. Συνάντησε ένα γνωστό του, υπάλληλο στην υπηρεσία ο οποίος του είπε ότι λείπει ένα παράβολο των 300 ευρώ.

Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να το αγοράσει ο ίδιος από την Εφορία αφού  είχε πολλούς γνωστούς εκεί και έτσι η άδεια θα έβγαινε πολύ γρήγορα. Ο πατέρας μου πείστηκε του έδωσε τα 300 ευρώ και η άδεια βγήκε την ίδια εβδομάδα. Αργότερα μάθαμε πως δεν έπρεπε να πληρώσει ούτε μια δραχμή σε παράβολα γιατί η γυναίκα του είναι σύζυγος Έλληνα πολίτη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις