Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Melina Matsoukas σκονοθέτησε το νέο video της Christina Aguilera! ΔΕΙΤΕ ΤΟ

H Melina Matsoukas σκονοθέτησε το νέο vi...

Το τίζερ τρέιλερ του "Your Body" έκανε πρεμιέρα στο The Voice

Η παγκόσμια superstar Christina Aguilera θα κυκλοφορήσει το νέο της album "Lotus" στις 13 Νοεμβρίου από την RCA Records. Το video του πρώτου single "Your Body" θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του Σεπτέμβρη αλλά η καλλιτέχνης πρόσφερε στους fans ένα αποκλειστικό teaser στο show του NBC, το "The Voice", χθες 17 Σεπτεμβρίου.

Οπτικοποιήθηκε μέσα σε 2 μέρες στο Los Angeles με την βραβευμένη σκηνοθέτη Melina Matsoukas. Το video έχει μια απροσδόκητη και παιχνιδιάρικη προσέγγιση στο τραγούδι. Η φωτογράφιση ήταν διασκεδαστική, πολύχρωμη και μοντέρνα.

Η Christina δήλωσε «Έδειξα μεγάλη προσοχή στο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της ιστορίας. Δεν ήθελα να πάρω τον εαυτό μου ή το video τόσο σοβαρά και αυτό φαίνεται από την ντουλάπα, το μέρος ή και ακόμα από το ροζ φορτηγό. Τίποτα δεν είναι κυριολεκτικό σε αυτό το video».

Η φωτογράφιση έγινε σε διάφορους χώρους από τον φωτογράφο Mark Hunter, aka thecobrasnake.

Μια από τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες της τελευταίας δεκαετίας, η Christina Aguilera έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, έχει τέσσερα No.1 singles στο Billboard Hot 100 chart και έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy. Επίσης έχει το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood και έχει την τιμητική διάκριση να είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 ετών που έχει συμπεριελήφθη στην λίστα του περιοδικού Rolling stone με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Το 2011 μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης ως κριτής στο βραβευμένο με Emmy show του NBC, το The Voice.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight