Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λήξη συναγερμού στο Blue Star «Νάξος»

Λήξη συναγερμού στο Blue Star «Νάξος»

Εκκενώθηκε το πλοίο μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Λήξη συναγερμού στο λιμάνι του Πειραιά, όπου έπειτα από τηλεφώνημα στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο πλοίο Blue Star «Νάξος», εκκενώθηκε το πλοίο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες. 

Οι 540 επιβάτες του πλοίου, που απομακρύνθηκαν από το πλοίο, τώρα ετοιμάζονται να ταξιδέψουν προς τον προορισμό τους, ύστερα από την ταλαιπωρία.

Όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Blue Star Νάξος, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει στις 07:00 για Σύρο, Τήνο και Μύκονο.

Αμέσως, το λιμενικό έφτασε στο πλοίο και ξεκίνησε η διαδικασία της προληπτικής εκκένωσης. Επί τόπου έφτασαν και  δυο πυροσβεστιά οχήματα και δυο ασθενοφόρα.

Πάντως για λόγους ασφαλείας, οι λιμενικοί απομάκρυναν από το γκαράζ του πλοίου ένα φορτηγάκι εταιρείας ταχυμεταφορών που περιείχε δέματα, προκειμένου να ελεγχθεί καλύτερα.

Τελικά, έπειτα από τους ελέγχους των πυροτεχνουργών μαζί με τα δυο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αποδείχθηκε πως το πλοίο ήταν απόλυτα ασφαλές και το τηλεφώνημα ήταν... βόμβα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις