Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος και το one man show στο θέατρο "Αλίκη"

Ο Τάκης Ζαχαράτος και το one man show στ...

Ο Πατρινός καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα με ένα φαντασμαγορικό one man show με τίτλο «Είμαι Αυτός που είμαι»

Στην Αθηναική θεατρική σκηνή θα επιστρέψει την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2012-2013 ο δημοφιλής Πατρινός σώουμαν, τραγουδιστής, ηθοποιός και μίμος Τάκης Ζαχαράτος. Η παράσταση που θα έχει χαρακτήρα «one man show», κάτι που ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πολύ καλά να κάνει, θα έχει τον τίτλο «I am what I am-Είμαι Αυτός που Είμαι» και αναμένεται να παρουσιαστεί από τον μήνα Οκτώβριο στο θέατρο «Αλίκη» της οδού Αμερικής, ένα θέατρο που από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 συνδέθηκε με έναν μύθο, την αξέχαστη εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη που είναι ένα πρόσωπο λατρεμένο από τον Τάκη Ζαχαράτο που πάντα συμπεριλαμβάνει στα σώου που κατά καιρούς παρουσιάζει.

Η παραγωγή της πολυαναμενόμενης και ανατρεπτικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου που τον ξαναφέρνει μετά από 3 σχεδόν χρόνια απουσίας και πάλι σε μία σκηνή της Αθήνας (τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν στο Regency Casino στην Θεσσαλονίκη), είναι της Ελληνικής Θεαμάτων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που γνωστοποιεί την προετοιμασία της παράστασης αυτής, ο Τάκης Ζαχαράτος στο καινούριο σώου του, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη, η Μαρινέλλα (άλλο αγαπημένο πρόσωπο που μιμείται εξαιρετικά πειστικά ο Τάκης Ζαχαράτος) συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη και το τρίο ρακέτα (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου) προσφέρουν γονατιστοί μονόπετρα στην βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ακόμα η Shirley Bassey αγοράζει ολομέταξη μπουχάρα με επαναλαμβανόμενα μοτίβα από την Δέσποινα Μοιραράκη και η Εντίθ Πιάφ πίνει καφέ με την φίλη της Μάρλεν Ντίτριχ και τον Μάνο Χατζιδάκι στο Zonar’s.

Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ, ενώ η Βάνα Μπάρμπα απαιτεί έκτακτη, της έκτακτης, ώ έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, για να γίνουν επιτέλους πράγματα σε αυτόν τον τόπο. Η Μύριαμ Απλού εκσφενδονίζει την καψούρα της για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενώ η λαίδη της πίστας, Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της Ελληνικής σώου μπιζ κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και «αστροπελεκίζει» τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, μέχρι την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ήβη Αδάμου.

Τέλος η Μέριλιν Μονρόε χαρίζει διαμάντια στη Λίζα Μινέλι και η Ρένα Βλαχοπούλου (ο Τάκης Ζαχαράτος είχε υποδυθεί πριν μερικά χρόνια την «Χαρτοπαίκτρα» κοπιάροντας ουσιαστικά τον τρόπο παιξίματος της Ρένας Βλαχοπούλου) το παίζει όπως πάντα σε διπλό ταμπλό και «Χαρτοπαίχτρα» και «Κόμισσα της Κέρκυρας» ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου (Πατρινή ως γνωστό στην καταγωγή) και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά».

Όλα αυτά και πολλές ακόμα εκπλήξεις μέσα από το αστραφτερό ταλέντο του Τάκη Ζαχαράτου θα ξεδιπλωθούν στο θέατρο Αλίκη από τον Οκτώβριο στην παράσταση με τίτλο «I Am What I Am».

Με έξη μουσικούς μαζί του στη σκηνή, ο Τάκης Ζαχαράτος υπόσχεται να παραδώσει ένα ξεχωριστό θέαμα που έχει απ’ όλα: μιούζικαλ, λαϊκές επιτυχίες, κινηματογραφικά standards μαζί με τα τελευταία σουξέ.

Η Ελληνική Θεαμάτων και ο Τάκης Ζαχαράτος προσκαλούν λοιπόν το κοινό να γιορτάσουν μαζί την ανατροπή της θλίψης με χαμόγελο.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου του 2012.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight