Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διαγόρας Βραχνεϊκων: "Τίποτα κρυφό - όλα στο φως'

Διαγόρας Βραχνεϊκων: "Τίποτα κρυφό ...

Ανακοίνωση με αφορμή τη σύλληψη ποδοσφαιρικού παράγοντα

Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεϊκων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση στο ζήτημα που προέκυψε από την Παρασκευή το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματίου ΑΟ Διαγόρας:

«Μετά τα απαράδεκτα και πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν την Παρασκευή 31-08-12 με την σύλληψη παραγόντων του σωματείου μας, με την απίστευτη κατηγορία του εκβιασμού, αλλά και την συνέχεια που δόθηκε στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής, από τους ψευδείς ισχυρισμούς του τέως προέδρου κ. Αρίστου Γεωργίου, θέλουμε σήμερα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια με πραγματικά γεγονότα και περιστατικά.

Πρώτον, κάθε ενέργεια του προέδρου μας αλλά και όσων παραγόντων, αδίκως μηνύθηκαν – κρατήθηκαν – ταλαιπωρήθηκαν έγινε με ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. που ήταν γνωστές στον ευρύτερο κύκλο των φίλων της ομάδας μας.

Τίποτα κρυφό, τίποτα εκβιαστικό. Όλα στο φως.

Δεύτερον, αντιθέτως οι ενέργειες του τέως προέδρου, όχι μόνο σήμερα, αλλά από τότε που ηθελημένα αποχώρησε από τη διοίκηση του σωματείου μας, είχαν μια και μόνο επιδίωξη. Να διαβάλλει συνεχώς τους επόμενους παράγοντες, να τους δυσφημεί με ασύστολα ψεύδη προκειμένου να καταδειχθεί ο ίδιος, ως ο καλύτερος παράγοντας του ΑΟ Διαγόρας.

Επέλεξε λοιπόν το χειρότερο τρόπο.

Για να εκπληρώσει αυτόν τον στόχο του, αδιαφορώντας αν δυσφημούνται μέσα απ’ αυτήν την ενέργεια το σωματείο μας, το χωριό μας, επαγγελματίες, οικογένειες αλλά και ολόκληρη την ιστορία των εκατοντάδων αξιόλογων παραγόντων που υπηρέτησαν την ιστορία του σωματείου μας, με αγάπη, με αυταπάρνηση και με σεβασμό .

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, μας καλύπτει πλήρως η απόφαση του Εισαγγελέα που διέταξε συνέχεια της προανάκρισης, λόγω ελλιπών στοιχείων.

Μια πρακτική που χρόνια εφαρμόζεται στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και που ο ίδιος ο κ. Γεωργίου χρησιμοποίησε κατά κόρον σε υπέρμετρο βαθμό, όντας έναν χρόνο πρόεδρος του σωματείου μας, αυξάνοντας τον προϋπολογισμό της ομάδας κατά 60%, παρά τις συμβουλές όλων για συγκράτηση, έγινε σήμερα αφορμή για την προσβολή παραγόντων και του σωματείου μας.

Τέλος, είμαστε σίγουροι ότι πριν τις δικαστικές αίθουσες, η συμπεριφορά ενός τέως προέδρου που προσημειώνει χαρτονομίσματα στην Αστυνομία, για να συλληφθεί ο επόμενος πρόεδρος του ιδίου σωματείου είναι καταδικαστέα από όλους. Κοινωνία και αθλητική οικογένεια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports