Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Αίθριος καιρός με βοριάδες στο Αιγαίο

Αίθριος καιρός με βοριάδες στο Αιγαίο

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή με βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 4-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριο καιρό περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους μεταβλητούς 2-3 και κατά διαστήματα νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 30 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με ανέμους ανατολικούς βορειοανατολικούς 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 33 βαθμών Κελσίου, με την ελάχιστη στη δυτική Μακεδονία να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει στη δυτική Ελλάδα με ανέμους μεταβλητούς 2-4 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικού βορειοδυτικούς της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 35 βαθμών Κελσίου, με τη μέγιστη στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 32 βαθμών Κελσίου, με τη μέγιστη στα ανατολικά να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός προβλέπεται για Κυκλάδες και Κρήτη με βόρειους βορειοδυτικούς ανέμους 5-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός