Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενημερώνει τους εμπόρους για την ΚΑΕ ο Απόλλωνας

Ενημερώνει τους εμπόρους για την ΚΑΕ ο Απόλλωνας

Μέλη της "μελανόλευκης" οικογένειας τη Δευτέρα θα επισκεφθούν τα μαγαζιά της Πάτρας

Ο Απόλλωνας έχει μπει στην τελική ευθεία για την σύσταση της ΚΑΕ του αλλά για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα, η πατρινή ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων, αφού πρέπει σε τριάντα μέρες να δώσει το 70% περίπου των μετοχών του για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν να ενημερώνουν τους εμπόρους και όχι μόνο της πόλης μας, αφού όπως τονίζουν συνεχώς οι "μελανόλευκοι" ακόμη και μία μετοχή είναι σημαντική.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πατρινή ομάδα :"Εκστρατεία για την ενημέρωση του εμπορικού κόσμου σχετικά με την υπό σύσταση Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία λαϊκής βάσης και την απαιτούμενη από το νόμο συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ξεκινάει η προσωρινή διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012. Για την ενημέρωση των εμπόρων της πόλης είχε προηγηθεί συνάντηση της προσωρινής διοίκησης με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Κλιμάκια που θα αποτελούνται από μέλη της «οικογένειας» του Απόλλωνα θα συγκεντρωθούν το πρωί (09:30 π.μ.) της Δευτέρας στη συμβολή της οδού Κορίνθου με την πλατεία Γεωργίου Α’, στο ύψος του καταστήματος οπτικών Φ. Καμίσης, και θα ενημερώνουν πόρτα-πόρτα τους εμπόρους της πόλης μας. Στόχος της προσωρινής διοίκησης είναι να γίνει και ο εμπορικός κόσμος της πόλης συμ-ΜΕΤΟΧΟΣ στην διαμόρφωση των αποφάσεων για την μελλοντική πορεία του συλλόγου και την καθιέρωσή της στην Α1 εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Η ενημέρωση των εμπόρων της Πάτρας θα συνεχιστεί σε κάθε γωνιά της πόλης τις επόμενες εβδομάδες".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports