Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη Πάτρα ο Jan Berner στις 15-16/9 για σεμινάριο προπονητών

Στη Πάτρα ο Jan Berner στις 15-16/9 για ...

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας το Κλιμάκιο

Με ένα σημαντικό γεγονός για την Επιτραπέζιας Αντισφαίριση της Πάτρας θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2012-13. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 15-16/9/2012 θα βρεθεί στη πόλη μας ο Jan Berner, επίσημος επιμορφωτής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕTTU).

Ο κος Berner θα διδάξει σε σεμινάριο προπονητών που θα γίνει στην αίθουσα της Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και θα έχει ως βασικό του θέμα το Σερβίς.

Αναλυτικά πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr, όπου είναι αναρτημένη η προκήρυξη του σεμιναρίου ή στη γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής στο τηλέφωνο 2610 335141.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 3/9/2012.
Να σημειωθεί ότι την ευθύνη για την οργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου έχει αναλάβει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Δυτικής Ελλάδας, κος Κατσικαδέλης Μιχάλης, ο οποίος έχει οριστεί από πέρσι από την Ομοσπονδία ως επικεφαλής των επιμορφωτικών προπονητικών προγραμμάτων για όλη της Ελλάδα.

Με εντατικούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στο Κλιμάκιο Επίλεκτων Αθλητών της Πάτρας, από τις 17 Αυγούστου.

Εν' όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Κατσικαδέλης Μιχάλης κάλεσε να συμμετέχουν στη καλοκαιρινή προετοιμασία 13 αθλητές και αθλήτριες πατρινών σωματείων.
Οι προπονήσεις είναι διπλές καθημερινά μέχρι την έναρξη των σχολείων και ιδιαίτερα απαιτητικές, με έμφαση στη φυσική κατάσταση, αλλά και εξειδικευμένες ασκήσεις τεχνικής.

Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι οι αθλητές να προετοιμαστούν όσον το δυνατόν καλύτερα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη δύσκολη αγωνιστική χρονιά που έρχεται και να συνεχίσουν τη παράδοση στις διακρίσεις που έχουν τα μέλη του  Κλιμακίου Επίλεκτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports