Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βάκρινος - Σήμερα η κηδεία του

Αίγιο: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βάκριν...

Νοσηλευόταν μετά από τροχαίο

Έχασε δυστυχώς τη μάχη για τη ζωή του ο 55χρονος αιγιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Βάκρινος, καθώς τα τραύματά του από το ατύχημα της 26ης Ιουλίου που είχε ο ίδιος έξω από το Ξυλόκαστρο ήταν τόσο σοβαρά, που τα προβλήματα στα ζωτικά του όργανα δυστυχώς δεν ξεπεράστηκαν κι έτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν υπό μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες μέρες. Η είδηση για την άσχημη τροπή της υγείας του κυκλοφορούσε στην Αιγιάλεια από το βράδυ της Παρασκευής και δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη.

Ο Γιάννης Βάκρινος ήταν γιος του Σταμάτη και της Χαρίκλειας Βάκρινου κι είχε δυο αδέρφια, τον Αναστάσιο και την Έφη. Παντρεμένος με τη Γιώτα Βάκρινου, ήταν πατέρας τριών αγοριών, του Σταμάτη, του Θανάση και του Αλέξανδρου.

Παιδί του Συνοικισμού Νικολάου Πλαστήρα, είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο λαμβάνοντας συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι "Φάρμα".

Ακούραστος και γεμάτος ενέργεια, εργαζόταν από μικρός στο ιχθυοπωλείο του πατέρα του Σταμάτη και αργότερα έχτισε με τεράστιο προσωπικό αγώνα τις επιτυχημένες του επιχειρήσεις σε καταστήματα αναψυχής στο Αίγιο και στο Διακοπτό, με τον "Κουρσάρο" στην παραλία Εγκάλης να αποτελεί σημείο έλξης και αναφοράς χιλιάδων ντόπιων και τουριστών.

Η μεγάλη του αγάπη πάντως, εκτός από την οικογένειά του που λάτρευε, ήταν η μικρή του φάρμα, στην οποία εξέτρεφε διάφορα ζώα και κυρίως άλογα, που ήταν η αδυναμία του.

Υπενθυμίζεται πως ο εκλιπών τραυματίστηκε άσχημα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου κοντά στο Ξυλόκαστρο.

Όπως έγινε γνωστό, επέστρεφε στο σπίτι του στο Αίγιο όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε τοίχο διώροφου σπιτιού επί του δρόμου και μετετράπη σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο ίδιος, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και στη συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου και έμεινε σε καταστολή πολλές μέρες. Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr, τα τελευταία 24ωρα η κατάστασή του χειροτέρεψε και πλέον δεν υπήρχε ελπίδα ανάκαμψης.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης/Αγίας Άννας Συνοικισμού Νικολάου Πλαστήρα, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις