Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και από πολύ νωρίς ήθελε να κοιμάται αγκαλιά με την κιθάρα του

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και από πολύ νωρ...

Αργότερα έγινε φίρμα

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και από πολύ νωρίς απέκτησε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με την κιθάρα του βάζοντας σε ανησυχία τους δικούς του. Σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του στο χώρο της Ελληνικής Pop-Rock σκηνής.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στο Χολαργό και μεγάλωσε, όπως προείπαμε, στη Νέα Σμύρνη, όπου και διαμένει. Ξεκίνησε το πιάνο σε ηλικία 7 χρονών μετά από «απαίτηση» της μητέρας του. «Όταν ήμουν μικρός ξεκίνησα με το πιάνο, περισσότερο επειδή το ήθελε η μητέρα μου. Όμως δεν το αγάπησα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Κάπου στα 14, όταν άρχισα να ακούω ροκ, είπα «θέλω να πάρω μια κιθάρα»» λέει ο νεαρός τραγουδιστής.

Το 2006 έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπου και πήρε την τρίτη θέση. Από τότε και μετά άρχισε η ανοδική του πορεία στον χώρο του τραγουδιού. Πλέον, είναι ένας καλλιτέχνης με το δικό του κοινό και πολύ σημαντικές συνεργασίες, που κάνει συνεχή ανοδικά βήματα στην καριέρα του.

Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί δεσμό με τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βασίζεται στην θετική επιρροή που ασκεί ο ένας στον άλλο. Κι οι δυο λένε ελεύθερα τη γνώμη τους, χωρίς να προσπαθούν να την επιβάλουν, γι’ αυτό κι η σχέση τους είναι ισορροπημένη.

Ως χαρακτήρας, δηλώνει εγωιστής και κάθετος στις αποφάσεις του, αλλά προσπαθεί να έχει αυτοέλεγχο. Θαυμάζει τη Μαίρη, την οποία χαρακτηρίζει ως μια πολύ ικανή γυναίκα, η οποία κάνει σωστές και τέλειες επιλογές, λόγω της πολύ καλής κρίσης που έχει και του δυνατού της ενστίκτου.

Οι γονείς του ήταν εκείνοι που λειτούργησαν ως πρότυπα στη ζωή του. «Οι θυσίες που χρειάζονται για να μεγαλώσεις υγιή παιδιά, ακόμη και σήμερα, με συγκινούν» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Μύρωνας Στρατής σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε παραδεχτεί πως, όταν ήταν μικρός, ήθελε, μέχρι την ηλικία των 23-24 ετών, να έχει ήδη δυο παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, κατάλαβε πως δεν ήταν έτοιμος, ενώ τώρα η δική του γενιά έχει να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση η οποία δεν αφήνει περιθώρια για γάμους και παιδιά.

Πηγή φωτογραφίας: ΟΚ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight