Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κρίση κάνει...γάμο- 89 πολιτικοί γάμοι μέσα σε ένα τρίμηνο- 7 γάμοι στην Μαιζώνος μόνο σήμερα το απόγευμα!

Πάτρα: Η κρίση κάνει...γάμο- 89 πολιτικο...

Όλο και περισσότερα ζευγάρια εγκαταλείπουν τα βαρύγδουπα νυφικά, τους πολυελαίους και τα τρικούβερτα γλέντια

Και έσονται οι δύο εις Δημαρχείον...ένα. Η κρίση έχει κάνει τους Πατρινούς να πετάξουν από το γαμήλιο όνειρο τα πέπλα, τους πολυελαίους, τα ρύζια  και τα τραπέζια με όλο το σόι και τους οδηγεί στα σκαλοπάτια της Μαιζώνος. Και αν κάποτε, ακόμη και μέχρι πέρυσι, οι πολιτικοί γάμοι γίνονταν ως ...προθάλαμος για τον θρησκευτικό που θα ακολουθήσει, τώρα οι πολιτικοί φαίνεται πως είναι μονόδρομος καθώς ενώπιον του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων δίνονται οι όρκοι μια και καλή.

Ο λόγος είναι απλός: Πού λεφτά για γάμους; Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά της κατάστασης. Φέτος έχουν τελεστεί μέχρι στιγμής 235 πολιτικοί γάμοι στο Δήμο Πατρέων. Μέσα στο τρίμηνο Ιούνιος- Ιούλιος και Αύγουστος, έχουν τελεστεί 89 γάμοι, εμώ μόνο σήμερα το απόγευμα θα τελεστούν επτά γάμοι στη σειρά, τους οποίους θα κάνει ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Γεωργακόπουλος.

Τα νέα ζευγάρια είθισται να κάνουν αμέσως μετά ένα μικρό πάρτυ για φίλους, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ενώ αφήνουν τα πατροπαράδοτα γλέντια για τα βαφτίσια, τα οποία ωστόσο επίσης πλήττονται εξαιτίας της αδυναμίας όχι μόνο κάλυψης των οικονομικών τους απαιτήσεων, αλλά και της  αδυναμίας εξεύρεσης νονού!!!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις