Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύεται στην Κέρκυρα ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης!

Παντρεύεται στην Κέρκυρα ο Σοφοκλής Σχορ...

Ο θηριώδης σέντερ του Παναθηναϊκού θα κάνει τον θρησκευτικό του γάμο με την Κερκυραία Ειρήνη Σκορδίλη

Στην Κέρκυρα βρίσκεται εδώ και δύο μέρες ο Big Sofo, ενόψει του θρησκευτικού του γάμου με την Κερκυραία φυσιοθεραπεύτρια, Ειρήνη Σκορδίλη. Ο θηριώδης σέντερ του Παναθηναϊκού (τα... NBA δικαιώματα του οποίου μεταφέρθηκαν, προ ημερών, από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στους Ατλάντα Χοκς), έχει προγραμματίσει τον θρησκευτικό του γάμο για τις 18 Αυγούστου - μία μέρα, προτού ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού, στο Καρπενήσι.

Mε το, για τα καθ' ημάς, σημαντικό να είναι ο τόπος τέλεσης του μυστηρίου: στην Κέρκυρα! Πρόσφατα, μάλιστα, στον τοπικό Τύπο, δημοσιεύτηκε και η... παραδοσιακή αναγγελία!

Τυχαίο; Διόλου! Το νησί, βλέπετε, αποτελεί τον τόπο καταγωγής της συζύγου του: Της φυσιοθεραπεύτριας, στο επάγγελμα, Ειρήνης Σκορδίλη! Και λέμε «συζύγου του», επειδή το ζευγάρι έχει ήδη ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, απ' τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Αλλά με πολιτικό μυστήριο, στο Δημαρχείο Βύρωνα, ενόψει της έλεσης στον κόσμο του γιου τους.

Τότε, μάλιστα, ο life style Τύπος των Αθηνών, είχε ασχοληθεί εκτεταμένα με το love story των δύο νέων. Σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Ειρήνη ήταν αυτή που, από... party animal τον έκανε σπιτόγατο και πως, μέχρι την επισημοποίηση του δεσμού τους, είχαν επέλθει δύο χωρισμοί.

Με τον Big Sofo, μετά από κάθε έναν, να της κάνει πρόταση γάμου, δίνοντάς της δακτυλίδι!

Ενόψει, λοιπόν, του θρησκευτικού τους γάμου, ο Σχορτσιανίτης βρίσκεται ήδη στο νησί. Εδώ και δυο- τρεις μέρες, με δημοσιεύματα, μάλιστα, να αναφέρουν πως, προκειμένου να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ενόψει των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό, έχει μαζί του στο νησί το τιμ που τον υποστηρίζει, προπονούμενος σε καθημερινή βάση.

Το ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν συναντήθηκαν σε σπίτι κοινών φίλων.

Τότε, ο Σχορτσιανίτης αγωνιζόταν ακόμη στον Ολυμπιακό και βίωνε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση, καθώς είναι η περίοδος που είχε μόλις επιστρέψει από την ειδική κλινική αδυνατίσματος, παλεύοντας με τη... ζυγαριά και τις κακές συνήθειες.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, επιμένουν ότι η συμβολή της Κερκυραίας φυσιοθεραπεύτριας στο... στρώσιμο του Sofo, υπήρξε καταλυτική. Πράγμα, άλλωστε, που και ο ίδιος της έχει αναγνωρίσει δημοσίως.

«Ο Σοφοκλής αφοσιώθηκε πλήρως στη φυσικοθεραπεύτρια και ξέγραψε μονομιάς τις κακές συνήθειες», έγραφε, προ καιρού, η Espresso.

«Έκοψε μαχαίρι το clubbing και τις νυχτερινές εξορμήσεις, που ήταν μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας του. Άρχισε να προτιμά τις εξόδους με την αγαπημένη του σε ιταλικά εστιατόρια των νοτίων προαστίων ή το cocooning. Στον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο, δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού έβλεπαν τον Σχορτσανίτη τελείως αλλαγμένο. Ήρεμο, συνεπή στις προπονήσεις και αφοσιωμένο στο μπάσκετ».

Πώς το λέει ο σοφός (όποτε το θυμάται, τουλάχιστον) λαός; Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα; Κάπως έτσι. Άντε, παιδιά... Με το καλό...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight