Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα... κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι την μισή Πάτρα - Ένοικοι πολυκατοικιών εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ, μια ώρα κράτησε το μπλακ άουτ

Ένα... κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι την μι...

Από τις 11 την νύχτα και μετά άρχισε να αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση

23.11: Επανέρχεται εδώ και λίγη ώρα σταδιακά η ηλεκτροδότηση σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης, που έμεινε σε περίπου μία ώρα χωρίς ρεύμα.

23.00 "Σύντομα θα έχετε και πάλι ρεύμα". Αυτή ήταν η απάντηση από το Κέντρο Βλαβών της ΔΕΗ στην Πάτρα, προς το thebest.gr. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΔΕΗ, η βλάβη που σημειώθηκε σε υποσταθμό του δικτύου παροχής, οφείλεται σε ένα... κουνάβι που μπήκε στον υποσταθμό!

Αυτή την ώρα οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία σημειώθηκε στις 22.10.

22:54 Πέντε κλήσεις έχει δεχθεί εώς ώρας η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό ατόμων που έτυχε την ώρα της διακοπής ρεύματος να βρίσκονται σε ανεκλυστήρες. Η επέμβαση των Πυροσβεστών ήταν άμεση.

Στην Αστυνομία, με την οποία επικοινώνησε το thebest.gr, δεν έχει αναφερθεί κάποιο γεγονός εξ' αιτίας της διακοπής ρεύματος.

22.48: Μεγάλα τμήματα της πόλης βρίσκονται εδώ και ώρα χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά thebest.gr από συμπολίτες, διακοπή ρεύματος υπάρχει σε οικοδομικά τετράγωνα πίσω από τα Ψηλαλώνια, στο Σκαγιοπούλειο, στην περιοχή του Αγ. Ανδρέα και στην Εγλυκάδα.

22.40: Στο σκοτάδι έχει μείνει εδώ και λίγη ώρα η Άνω Πόλη της Πάτρας. Το μπλακ άουτ έγινε απροειδοποίητα από τη ΔΕΗ με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που μίλησαν στο thebest.gr να διαμαρτύρονται.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν με το πενταψήφιο αριθμό της ΔΕΗ για τις βλάβες είναι άκαρπες, αφού το τηλέφωνο δείχνει ότι είναι διαρκώς απασχολημένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις