Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η.... καθηγήτρια του Απόστολου Γκλέτσου - Του κάνει μαθήματα στον έρωτα

Η.... καθηγήτρια του Απόστολου Γκλέτσου ...

Αποκάλυψε ο ίδιος την σχέση τους

Ένας νέος έρωτας έχει εισβάλλει στη ζωή του Απόστολου Γκλέτσου. Το ομολόγησε ο ίδιος ο δήμαρχος Στυλίδας πριν λίγες μέρες στην κάμερα του lamia report, «Το παραδέχομαι, είμαι… ένοχος, αλλά δεν θα πω πολλά. Μόνο ότι είναι 40 ετών- είναι μικρότερη από μένα- και εργάζεται στη μέση εκπαίδευση».

Η ομολογία αυτή προκάλεσε αίσθηση, αφού ο Απόστολος Γκλέτσος είχε χρόνια να απασχολήσει με την προσωπική του ζωή. Ποια είναι, όμως, αυτή η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του «σκληρού» της Στυλίδας;

Τον χρόνο του Απόστολου Γκλέτσου τους τελευταίους μήνες δεν μονοπωλούν πλέον μόνο τα κοινά, αφού στη ζωή του έχει εισβάλλει μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυμνάστρια, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο σχολείο της πόλης. Το όνομά της είναι Κατερίνα Φαλιά, τελείωσε το σχολείο στη Λαμία και το 1993 αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αποκτώντας και δεύτερο πτυχίο το 2008.

Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο γυμνάσιο και το λύκειο Στυλίδας, την έδρα του Απόστολου, οι δρόμοι τους δεν άργησαν να διασταυρωθούν. Με την ισχυρή προσωπικότητά της, αλλά και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της κέντρισε το ενδιαφέρον του, ενώ πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας είναι κοινό μυστικό ότι ο δήμαρχος βρήκε… τη δασκάλα του. Οι δυο τους κυκλοφορούν συχνά μαζί, τηρώντας, όμως, πάντα χαμηλούς τόνους.

Έπειτα, λοιπόν, από πολύ καιρό ο δήμαρχος Στυλίδας δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια για τη σχέση του, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει δεύτερο παιδί, όταν νιώσει συναισθηματικά ασφαλής.

Έχοντας στο ενεργητικό του έναν σύντομο γάμο με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και θυελλώδεις σχέσεις με επώνυμες κυρίες που έγιναν πρωτοσέλιδο και όντας πατέρας μιας κόρης, ο Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην αγαπημένη του Στυλίδα. Και ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και πάλι με την προσωπική του ζωή…τώρα αν θα είναι η Κατερίνα η τυχερή, θα το δείξει ο χρόνος…

http://www.entertv.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight