Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η όμορφη Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια ήρθε στη Φοινικούντα

Η όμορφη Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια ...

Η 42χρονη σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β’ γεύτηκε φρέσκα ψάρια, μπακλαβά και παραδοσιακούς γίγαντες

Την πανέμορφη Φοινικούντα της Μεσσηνίας επισκέφθηκε η όμορφη βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια πριν από λίγες μέρες. Σύμφωνα με το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», η βασίλισσα Ράνια που είναι σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας και έχει γεννηθεί στο Κουβέιτ, από Παλαιστίνιους γονείς στις 31 Αυγούστου 1970, μαζί με τη συντροφιά της, βρέθηκε σε κρουαζιέρα στις ακτές της νότιας Πελοποννήσου και αποβιβάστηκαν με μικρό σκάφος από το υπερπολυτελές κότερο τους στην προβλήτα της Φοινικούντας.

Η γοητευτική βασίλισσα της χώρας αυτής της Μέσης Ανατολής, αφού περιηγήθηκε στα δρομάκια και τα μαγαζιά στο γραφικό ψαροχώρι παρέα με τη συντροφιά της, διάλεξε την ψαροταβέρνα «5Φ» του Βαγγέλη Μουτζούρη για να δειπνήσει.

Εκεί γεύτηκαν τα φρέσκα ψάρια της περιοχής, ενώ ζήτησαν να δοκιμάσουν και παραδοσιακούς γίγαντες στο φούρνο που τους ξετρέλανε ως γεύση. Το δείπνο ολοκληρώθηκε με γλυκό μπακλαβά διά χειρός Παναγιώτη Πετρουλάκη.

Η άφιξη της βασίλισσας της Ιορδανίας έγινε αντικείμενο συζήτησης όλων σχεδόν των κατοίκων της περιοχής. Η Ράνια είχε έρθει και πέρυσι το καλοκαίρι στην περιοχή της Μεσσηνίας και της νότιας Πελοποννήσου και είχε μείνει στο διάσημο ξενοδοχειακό συγκρότημα που φημίζεται για την πολυτέλεια και υψηλή αισθητική του, το Costa Navarino Navarino του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν την διάσημη Χολυγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί να καταφθάνει τον Αύγουστο στο Costa Navarino για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές προφανώς μαζί με τον σύζυγο της, τον 49χρονο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα λέγεται ότι έχει ζητήσει μία συγκεκριμένη σουίτα με θέα στη θάλασσα  και τους κατάφυτους ελαιώνες της περιοχής.

Χαμός λοιπόν φαίνεται να γίνεται και το φετινό καλοκαίρι από αφίξεις διάσημων στη χώρα μας κι ας προσπάθησαν πολλοί να πολεμήσουν την Ελλάδα ότι δεν είναι ασφαλής χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης και της κοινωνικής αναστάτωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight