Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για το «Φιόρο του Λεβάντε» στην εκπομπή «TRAVEL GUIDE»

Τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για το «Φιόρο του...

Προβάλλεται σε 31 επιλεγμένους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Διονύσιο Μυλωνά, επισκέφτηκε χτες στο γραφείο του ο υπεύθυνος της mediamax productions, Θάνος Παπαδημητρίου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο γυρισμάτων της εκπομπής "TRAVEL GUIDE".

Η εκπομπή "TRAVEL GUIDE" αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη παραγωγή -αμιγώς ταξιδιωτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση- καθώς προβάλλεται σε 31 επιλεγμένους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τα αξιοθέατα κάθε περιοχής και εμπλουτίζεται με μια σειρά από ρεπορτάζ που αφορούν στην τοπική κουζίνα, στη διασκέδαση, στις έξυπνες αγορές αλλά δίνονται και πρακτικές πληροφορίες που εμπεριέχονται σε έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, στο πλαίσιο της προβολής του νησιού, συνεργάζεται στενά με τον κ. Παπαδημητρίου για τη δημιουργία του εν λόγω οδοιπορικού, το οποίο πρόκειται σύντομα να προβληθεί στην εκπομπή "TRAVEL GUIDE" σε υψηλή ζώνη τηλεθέασης και η οποία θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά