Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται η Πάολα στο Volcano στην Πάτρα

Έρχεται η Πάολα στο Volcano στην Πάτρα

Η εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί το Σάββατο 7 Ιουλίου και αναμένεται να ξεσηκώσει με τα τραγούδια της

Μία από τις λαικές ερμηνεύτριες που το τελευταίο διάστημα σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, την Πάολα θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου το κέντρο Volcano στην Πάτρα στην περιοχή Δρέπανο. Η Βορειοελλαδίτισσα τραγουδίστρια που συνεργάστηκε πρόσφατα με την Πέγκυ Ζήνα στο κέντρο «Θέα» της Αθήνας ενώ τον ερχόμενο χειμώνα αναμένεται να σμίξει επί σκηνής με τον Σάκη Ρουβά, θα εμφανιστεί με την ορχήστρα της και προβλέπεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς με τις επιτυχίες της.

Τον περασμένο μήνα μάλιστα η Πάολα που έχει αποκτήσει και φανατικό ανδρικό κοινό λόγω της σέξι εμφάνισης της, κυκλοφόρησε και τη νέα της δισκογραφική δουλειά, με γενικό τίτλο «Γίνε μαζί μου ένα». Ήδη μεγάλη επιτυχία έχει γίνει το τραγούδι «Φταις» που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα και τα λαικά κέντρα. Το νέο της δίσκο υπογράφουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.

Η Πάολα έχει γεννηθεί στη Χαλκιδική και έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο το 2005 με το άλμπουμ «Αθόρυβα». Αυτός που την πίστεψε και την παρότρυνε να κατέβει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη ήταν ο Σταμάτης Γονίδης ενώ μία από τις πρώτες επιτυχίες της ήταν το κομμάτι με τον Σώτη Βολάνη «Γιαγιά και παππούς» το 2007. Στην Πάτρα το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της όπως τα κομμάτια «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Κουβέντα στην κουβέντα», «Ψεύτικα», «Στόχος», «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω», κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight