Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νέλλη Μαυρίδου και ο «μέντορας» της Αλέξης Κούγιας

Η Νέλλη Μαυρίδου και ο «μέντορας» της Αλ...

Χθεσινό ολοσέλιδο άρθρο της Real News κάνει λόγο για την γοητευτική 28χρονη αρχιτέκτονα και σύντροφο του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαική

Ολοσέλιδο άρθρο για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαική και γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και την νέα αγαπημένη του, την γοητευτική 28χρονη αρχιτέκτoνα Νέλλη Μαυρίδου είχε χθες στο Κυριακάτικο φύλλο της η εφημερίδα «Real news». Όπως αναφέρει στο άρθρο η δημοσιογράφος Αθανασία Αγγελοπούλου, ο έρωτας του Αλέξη Κούγια και της Νέλλης Μαυρίδου που ξεκίνησε με την πρώτη ματιά, εξελίσσεται σε μία δυνατή σχέση η οποία περνάει μία από τις πιο δημιουργικές της φάσεις.

Η νεαρή αρχιτέκτων που δεν κρύβει πως στα μάτια και το πρόσωπο του κ. Κούγια έχει βρει τον μέντορα της, ετοιμάζεται να υπογράψει την κατασκευή του Προπονητικού κέντρου της Παναχαικής το οποίο ο πρόεδρος της Παναχαικής φιλοδοξεί να αποτελέσει το «στολίδι» της αχαικής πρωτεύουσας.

Ως γνωστό όπως αποκαλύφθηκε κατά την πρόσφατη παρουσίαση της μακέτας του νέου προπονητικού κέντρου το οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί σε μία έκταση στην περιοχή της Εγλυκάδας απέναντι από το τένις κλαμπ της Πάτρας, τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την σχετική ιδέα του βασικού κτιρίου που είναι το εξάγωνο της μπάλας ποδοσφαίρου έχει εκπονήσει η αρχιτέκτων Νέλλη  Μαυρίδου ενώ στην εκπόνηση του έργου συμμετείχαν η αρχιτέκτων Βίβιαν  Μαυρογιάννη και ο πολιτικός μηχανικός Ευθύμιος Δημόπουλος.

Στη διάρκεια της παρουσίασης όπως υπογραμμίζει το άρθρο της Real news, η σύντροφος του Αλέξη Κούγια στεκόταν διακριτικά και τρυφερά στο πλευρό του, όπως πάντα κατά τους τελευταίους 6 μήνες που είναι μαζί. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έβαλα το δικό μου λιθαράκι στην κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ομάδας της Παναχαικής.

Οι άνθρωποι της διοίκησης με επικεφαλής φυσικά τον Αλέξη, μου έδωσαν τον περασμένο χειμώνα την ιδέα να καταθέσω μία αρχιτεκτονική πρόταση για το προπονητικό κέντρο. Ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή διότι για μένα κάθε νέα ιδέα είναι μία πρόκληση, ειδικά σε αυτή την περίπτωση καθώς δεν έχω ασχοληθεί ξανά με κάτι ανάλογο αφού δουλεύω κυρίως κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τα έργα αναμένεται όπως προβλέπει ο σχεδιασμός να ξεκινήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ ο Αλέξης Κούγιας και οι άνθρωποι της Παναχαικής φιλοδοξούν ότι μαζί με την δημιουργία του προπονητικού κέντρου θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η όμορφη και καταπράσινη περιοχή της Εγλυκάδας που είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight