Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Ο κακός μας ο καιρός

Ο κακός μας ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική αναπτύσσονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 23 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα καταγραφεί ύφεση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 21 βαθμών Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες σε Μακεδονία και Θράκη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία να είναι ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 11 και 24 βαθμών Κελσίου, ωστόσο στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι ισχυρά, όμως από το απόγευμα θα σημειώσουν ύφεση και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 23 βαθμών Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναπτύσσονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με τα φαινόμενα σε ανατολική Στερεά και Εύβοια να είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά, όμως από το βράδυ επέρχεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα βόρεια 4-5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 13 και 24 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις βόρειες Κυκλάδες, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση θα καταγραφεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις Κυκλάδες δεν θα ξεπεράσει τους 23.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα βορειότερα τμήματα και γρήγορα και στα υπόλοιπα, με τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17 και 24 βαθμών Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός