Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κάμερον Ντιάζ…κινηματογραφικές μαμάδες

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κάμερον Ντιάζ…κιν...
Μαρτάτος Tάκης

Η νέα ταινία τους «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Αμερική και στις 21 Ιουνίου έρχεται και στην Ελλάδα

Άλλαξε τελικά η ημερομηνία εξόδου της ταινίας «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» που αρχικά ήταν να βγει στην Ελλάδα από την εταιρεία διανομής Audiovisual στις 17 Μαίου. Σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό, το ενδιαφέρον αυτό πολυαναμενόμενο φιλμ που κάνει σήμερα πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες, θα αρχίσει να παίζεται στη χώρα μας από την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.

Πάντως η αβάντ πρεμιέρ του φιλμ έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα, στο Odeon Cosmopolis και συγκέντρωσε όπως ήταν επόμενο, λόγω του θέματος της εγκυμοσύνης, πολλές γυναίκες θεατές. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα σούπερ καστ με επικεφαλής τη Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ στο ρόλο μίας φωτογράφου που θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί ενώ το σύζυγο της υποδύεται ο 36χρονος γοητευτικός ηθοποιός από την Βραζιλία Ροντρίγκο Σαντόρο.

Μάλιστα η Αμερικάνικη εφημερίδα Usa Today έγραψε στο χθεσινό φύλλο της άρθρο αφιέρωμα στους δύο αυτούς ταιριαστούς ηθοποιούς με αφορμή την έξοδο της ταινίας στην Αμερική. Ακόμα παίζουν η Κάμερον Ντιάζ στο ρόλο μίας τηλεπερσόνας που θα αλλάξει άρδην η ζωή της μόλις μείνει έγκυος, η επίσης πολύ όμορφη Μπρούκλιν Ντέκερ η οποία περιμένει δίδυμα με τον μεγαλύτερο σε ηλικία σύζυγο της (στο ρόλο ο 57χρονος γνωστός ηθοποιός Ντένις Κουέιντ), η Άννα Κέντρικ (είχε παίξει στο «Up in the air» με τον Τζορτζ Κλούνει) που με τον νεαρό φίλο της Μάρκο (στο ρόλο ο 26χρονος νέος ηθοποιός Τσέις Κρώφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και η Ελίζαμπεθ Μπανκς (έπαιξε πρόσφατα στους «Αγώνες πείνας») η οποία στην αληθινή της ζωή αντιμετώπισε πρόβλημα υπογονιμότητας που το ξεπέρασε και κατάφερε τελικά να γίνει μαμά.

Στην ταινία παίζει και ο έγχρωμος κωμικός ηθοποιός Κρις Ροκ στο ρόλο ενός μπαμπά, ο Μάθιου Μόρισον και ο Μπεν Φάλκον ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κερκ Τζόουνς που ήταν υποψήφιος με το ντεμπούτο του στο σινεμά «Οι Λοττο…φάγοι»για το Βραβείο BAFTA καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη. Ο Τζόουνς ασχολείται επίσης με τη σκηνοθεσία διαφημιστικών ταινιών και έχει διακριθεί επανειλημμένα με βραβεία όπως ο Ασημένιος Λέοντας του Φεστιβάλ Κανών.

Το φιλμ έχει βασιστεί σε ένα βιβλίο που θεωρείται κάτι σαν «βίβλος» σε θέματα εγκυμοσύνης, το best-seller των New York Times «Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος-What to expect when you’re expecting» που είχε πρωτοβγεί στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ενώ στη χώρα μας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ. Το «εγχειρίδιο» αυτό της Χάιντι Μέρκοφ που αφορά όλες τις λεπτομέρειες, διαστάσεις και δυσκολίες της περιόδου της εγκυμοσύνης, αγαπήθηκε πολύ και αποτέλεσε την αρχή για μια σειρά βιβλίων που μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει περί τα 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο αναγνώστης-στρια βρίσκει μέσα του αυτό ακριβώς που υπόσχεται ο τίτλος του: μία λεπτομερή περιγραφή της μυστηριώδους και απρόσμενης διαδικασίας της εγκυμοσύνης, μαζί με εκατοντάδες συμβουλές για το πώς να την αντιμετωπίσεις. Ειλικρινές, σύγχρονο, γεμάτο συναίσθημα αλλά και χιούμορ, το βιβλίο ξεχώρισε ανάμεσα στα δεκάδες παρόμοια λογοτεχνικά εγχειρήματα και έτσι τράβηξε το ενδιαφέρον των παραγωγών της Phoenix Pictures.

Όπως δήλωσε η αγαπητή σταρ, η 39χρονη Κάμερον Ντιάζ που σημειωτέον δεν έχει ακόμη παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδί στην πραγματική της ζωή, «πιστεύω ότι ήταν πραγματικά έξυπνο να γίνει μια ταινία πάνω στο συγκεκριμένο βιβλίο διότι έχει γίνει κομμάτι της ζωής σχεδόν όλων μας και όταν το διαβάζεις αισθάνεσαι σα να σου δίνει συμβουλές η καλύτερή σου φίλη που τα έχει ζήσει όλα από πρώτο χέρι». Η Τζένιφερ Λόπεζ, με τη σειρά της συμφωνεί απόλυτα: «το βιβλίο είναι καταπληκτικό, σου περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες από τη φύση τους ανησυχούν πολύ για την πορεία της εγκυμοσύνης τους και το συγκεκριμένο βιβλίο καταφέρνει να σε καθησυχάσει. Το ίδιο πιστεύω κάνει και η ταινία, παρουσιάζοντας 5 διαφορετικές ιστορίες εγκυμοσύνης με μια κωμική ματιά».

Όσο για τον Κρις Ροκ, εκμυστηρεύθηκε πως το βιβλίο βρίσκεται ακόμα στο κομοδίνο της γυναίκας του παρότι η μεγάλη τους κόρη είναι ήδη 9 ετών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight