Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι ξένοι τουρίστες ψηφίζουν και φέτος το καλοκαίρι Ελλάδα!

Οι ξένοι τουρίστες ψηφίζουν και φέτος το...

Σύμφωνα με ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξάγει η Telegraph

Θετικοί στο να επισκεφτούν και φέτος τη χώρα μας δηλώνουν οι ξένοι τουρίστες, σύμφωνα με ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξάγει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Telegraph. Το ερώτημα στους αναγνώστες της είναι αν φέτος το καλοκαίρι σκοπεύουν να κάνουν διακοπές στη χώρα μας.

Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς το  69% απαντά «ναι», το 22% απαντά «όχι», ενώ ένα 9% λέει και πάλι όχι χωρίς αυτό να σημαίνει πως φοβούνται λόγω της αστάθειας που φαίνεται από τα ξένα Μ.Μ.Ε, υπάρχει στη χώρα μας.

Η έρευνα, διεξάγεται με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα κοινωνικής και πολιτικής αστάθειας, τα οποία θα μπορούσαν ν΄απωθήσουν τους τουρίστες από το να έρθουν φέτος Ελλάδα.

Μάλιστα το εν λόγω άρθρο όχι μόνο ενθαρρύνει τους ξένους να ψηφίσουν Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, αλλά μιλά και με πολύ θετικά λόγια για τη χώρα μας, την οποία εμμέσως χαρακτηρίζει «παρεξηγημένη».

Στο τέλος του μάλιστα, προτείνει και τους 10 καλύτερους ελληνικούς προορισμούς, με πρώτη τη  Μύκονο, μετά την Κεφαλονιά, Τρίτη την Ζάκυνθο, και ακολουθούν η Κώς, η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και φυσικά η Σκιάθος!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις