Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πειρασμός οι ωραίες γυναίκες και για τον Δαλάι Λάμα!

Πειρασμός οι ωραίες γυναίκες και για τον...

Ο πνευματικός ηγέτης των βουδιστών αποκάλυψε ότι βλέπει... κολασμένα όνειρα

Οι γυναίκες είναι πειρασμός ακόμα και για τον πνευματικό ηγέτη των βουδιστών. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN, ο Δαλάι Λάμα υποστήριξε ότι δύσκολα αντιστέκεται στις αιθέριες υπάρξεις.

Στον ύπνο του πολλές φορές ονειρεύεται ωραίες γυναίκες, αλλά αμέσως θυμίζει στον εαυτό του τον πνευματικό του ρόλο. Ο Δαλάι Λάμα αποκάλυψε επίσης ότι δεν βλέπει ταινίες στην τηλεόραση, δεν ακούει μουσική, δεν έχει πάρει ποτέ φάρμακα και δεν πινει αλκοόλ.

Ωστόσο, θυμάται πως στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών δοκίμασε για πρώτη φορά κρασί:

"Ημουν πολύ μικρός, νομίζω επτά ή οκτώ ετών, όταν ενα βράδυ, καθώς έπαιζα, είδα έναν άντρα να κρατά δύο μπουκάλια κρασί. Ετρεξα κοντά του κι έπιασα με τα χέρια μου το ένα μπουκάλι. Το δάκτυλό μου είχε την γεύση του κρασιού. Το δοκίμασα, ήταν πολύ γλυκό".

Μιλώντας για τον κόσμο που ζούμε, τόνισε ότι αυτός ανήκει στην ανθρωπότητα, όχι στους ηγέτες. "Η κάθε χώρα ανήκει στο λαό της" δήλωσε.

Οι ηγέτες που θαυμάζει είναι ο τέως πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. "Αν και διαφωνώ με ορισμένες πολιτκές απόψεις του, ως άνθρωπος είναι πολύ καλός, τον αγαπάω" είπε για τον τελευταίο.

Ο Δαλάι Λάμα , ο οποίος μέχρι το 1950 ήταν ο πολιτκός αρχηγός του Θιβέτ, εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του στην "Αραβική Ανοιξη", μέσω της εκπομπής "Piers Morgan Tonight.

Πριν από ένα μήνα, είχαν κάνει αίσθηση οι δηλώσεις του περί δημιουργίας ανθρώπων "Άβαταρ". Συγκεκρμένα, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός προγράμματος, το οποίο έχει σκοπό τη δημιουργία τεχνητού νευρικού συστήματος ενός ανθρωποειδούς ρομπότ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις