Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η "Φιλελεύθερη Συμμαχία" διαμαρτύρεται έντονα για το σχεδόν μηδενικό χρόνο προβολής της από τα κανάλια

Η "Φιλελεύθερη Συμμαχία" διαμα...

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Πολιτικής Οργάνωσης Δ. Ελλάδος και Πελοποννήσου

Η Περιφερειακή Πολιτική Οργάνωση Δ. Ελλάδος και Πελοποννήσου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας διαμαρτύρεται για την άδικη, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, απόφαση του υπ. Εσωτερικών και Επικρατείας σύμφωνα με την οποία ο τηλεοπτικός χρόνος που αποδίδεται στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων είναι πρακτικά μηδαμινός επιτρέποντας μόνο στους αρχηγούς τους να εμφανιστούν σε κανάλια τοπικής ή εθνικής εμβέλειας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με αυτό τον τρόπο όμως αποκόπτεται ο υποψήφιος του τοπικού ψηφοδελτίου από τους ψηφοφόρους ενός μακρινού ορεινού χωριού ο οποίος συχνά δεν διαθέτει άλλο μέσο για να ενημερωθεί για τις υποψηφιότητες.

Η πρακτική αυτή έχει σκοπό να αφήσει τους πολίτες στο μαύρο σκοτάδι. Όταν τα "μικρά" κόμματα δεν διαθέτουν τηλεοπτικό χρόνο δεν έχουν τη δυνατότητα να περάσουν το διαφορετικό τους μήνυμα στους Έλληνες. Έτσι, η δημοκρατική διαδικασία των εκλογών ακυρώνεται από την ανισότητα στην ελεύθερη έκφραση των θέσεων και απόψεων του κάθε σχηματισμού.

Το σημερινό πολιτικό σύστημα δείχνει με κάθε τρόπο τον βαθειά αντιδημοκρατικό του χαρακτήρα εξασφαλίζοντας στους υπεύθυνους της σημερινής κρίσης άφθονο χρόνο προβολής και προώθησης της προπαγάνδας τους την ίδια ώρα που φιμώνει το στόμα των μικρών κομμάτων.

Είναι άλλη μια σπασμωδική κίνηση που σκοπό έχει να ανακυκλώσει την παρουσία στη Βουλή ανθρώπων οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης έβαλαν το δικό τους λίθο σε αυτό το σπάταλο κράτος, όπου κυριαρχεί η διαφθορά και η αναξιοκρατία.

Δεν έχουν βάλει μυαλό. Δεν αλλάζουν. Η μόνη τιμωρία για έναν πολιτικό που μεταχειρίζεται το νόμο με πνεύμα διακρίσεων και παρεοκρατίας είναι να τον αφήσουμε εκτός Βουλής αυτόν και το κόμμα του.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου η Φιλελεύθερη Συμμαχία συμμετέχει σε συνασπισμό με τη Δράση. Η ψήφος στη Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία είναι μια απάντηση σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τη Δημοκρατία. Διότι δεν είμαστε πελάτες. Είμαστε πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις