Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας το μεσημέρι και το κλίμα γίνεται πολύ πιο ζωηρό, ενώ συναντιέται με τον επικοινωνιακό Ερμή, φέρνοντας πολλές επαφές, ιδέες, συζητήσεις και μετακινήσεις. Θα είναι όμως και μια νευρική μέρα, όπως και οι επόμενες γενικά, με έντονη αεικινησία, κυκλοθυμία και αναπάντεχες αντιδράσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, μια μέρα στην οποία θα πρέπει να κλείσετε ορισμένα ζητήματα και κύκλους. Προσέξτε τα παρασκήνια και τα κουτσομπολιά, μην δίνετε αφορμές. Το βράδυ είναι πιθανό να υπάρχει μια δυσκολία στον ύπνο και νευρικότητα. Μέρα περισυλλογής, πολλών σκέψεων και απομόνωσης.

Δίδυμοι

Έντονη έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ η συνοδός της με τον Ερμή φέρνει νέες γνωριμίες, συναντήσεις με τις παρέες σας, πολλές συζητήσεις και online δικτύωση. Προς το βράδυ είναι πιθανό κάποια άτομα να σάς ξαφνιάσουν. Τα σχέδιά σας προχωρούν γρήγορα – φίλοι και γνωστοί βοηθούν.

Καρκίνος

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα ενεργοποιεί τον επαγγελματικό σας τομέα, φέρνοντας πολλές ιδέες, συζητήσεις κι επαφές. Δραστηριοποιηθείτε – είναι εποχή που δεν πρέπει να αδρανείτε επαγγελματικά αλλά να είστε συνεχώς επινοητικοί. Άλλωστε για αρκετά χρόνια ακόμα θα σας κρατά σε εγρήγορση ο Ουρανός.

Λέων

Έμφαση σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και φιλοσοφίας φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ερμή, όπου είναι πιθανό να έχετε νέες ιδέες, πολύ διάβασμα και διάφορες επαφές. Συναντήσεις με άτομα απ’ το εξωτερικό επίσης. Διαύγεια νου και εύνοια στην επικοινωνία. Καλή μέρα για γράψιμο, μελέτη και σκέψη.

Παρθένος

Ερωτικά και οικονομικά θέματα τονίζει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ερμή. Η σχέση με το σύντροφο αλλά και με τους κοντινούς φίλους, αποκτά βαθύτερη επικοινωνία και συναισθηματική επαφή. Είναι μέρα που ψάχνετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Έμφαση σε σχέση με δάνεια, κληρονομικά, εφοριακά κλπ, με πιθανές συζητήσεις.

Ζυγός

Μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, με τη Σελήνη να συναντά τον Ερμή και να φέρνει πολλές επαφές, νέες γνωριμίες, συζητήσεις, άφθονο socializing και έμφαση γενικά στις συνεργασίες και τις σχέσεις. Καλή μέρα για συμφωνίες. Προς το βράδυ θα γίνει πιο ασταθές και νευρικό το κλίμα, με πιθανές απρόβλεπτες συμπεριφορές και απρόοπτα.

Σκορπιός

Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή τονίζει τον εργασιακό τομέα αλλά και θέματα υγείας σήμερα. Έτσι είναι μέρα με πολλές επαγγελματικές συζητήσεις, ιδέες κι επαφές, ίσως και συμφωνίες. Γεμάτη η καθημερινότητα, ενώ είναι καλή μέρα για τσεκάπ, για ξεκίνημα δίαιτας ή αποτοξίνωσης και για απαλλαγή από βλαβερές συνήθειες.

Τοξότης

Μια δημιουργική, ευχάριστη και ερωτική μέρα. Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή δίνει την ευκαιρία για αισθηματικές γνωριμίες, για διασκέδαση, κοινωνικότητα, σπορ, χόμπι και δημιουργικότητα. Επίσης είναι μέρα με πολλές ιδέες και εμπνεύσεις, ακόμα και για νέα επαγγελματικά project. Έμφαση στη σχέση με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το σπίτι φαίνεται να γίνεται κέντρο διερχομένων σήμερα, ή να έχετε διάφορες ιδέες για αλλαγές. Πιθανές συμφωνίες για αγορές ή πωλήσεις ακινήτων, ενώ είναι καλή μέρα για κάτι τέτοιο. Συναντήσεις με συγγενείς. Νευρικότητα και απρόοπτα το βράδυ.

Υδροχόος

Μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει αρκετές επαφές, συζητήσεις, πολλές νέες ιδέες και  μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Η μέρα ευνοεί τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Πιθανές επίσης συναντήσεις με συγγενείς, αδέρφια και γείτονες. Καλή μέρα για διάβασμα, γράψιμο, γνωριμίες κι επικοινωνία.

Ιχθείς

Με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή σήμερα τονίζεται ιδιαίτερα ο οικονομικός σας τομέας, όπου είναι πιθανές πολλές και διάφορες συναλλαγές, πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, ενώ είναι καλή μέρα για συμφωνίες. Ξαφνικά έξοδα. Επίσης δίνει ιδέες για πιθανές νέες πηγές εσόδων – φανείτε επινοητικοί, δημιουργικοί και προοδευτικοί, μην αδρανείτε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being